Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

89 SSK giriş. 2150 prim günü ve %78 raporumla malulen emekli olabilir miyim?

ikoabi

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
sigorta girişim 1989 prim günüm 2150 oranım %78 acaba emekli olur muyum maaş ne kadar olur

İlk ssk girişinizde rapor oranınız %59 ve aşağısında ise kuruma malulen emekli olmak için müracaat edebilirsiniz.Kurum sizi hastaneye sevk eder %60 ve üzeri rapor alır iseniz malulen emekli olursunuz. Emekli maaşınız ise yatırılan toplam kazanca göre değerlendirilir...
Şu linkteki paylaşımlardan yakın bir tahminde buluna bilirsiniz...
http://www.engelliler.biz/forum/eme...nu-ile-ne-kadar-emekli-maasi-aliyorsunuz.html

teşekkür ederim ancak izmir yeşilyurt atatürk hast.den rapor aldım %78 1 ay önce zaten

Malulen emeklilikte kurum sevki şart tır.Kurumdan sevk aldığınızda yine o hastaneye sevk alırsınız ve elinizdeki rapor ile işlerinizi daha da hızlandıra bilirsiniz..

malül olma

benim rahatsızlıklarım: bypass oldum, kronik polikistik böbrek diyalize girmiyorum,hipertansiyon,depresif bozukluk.bu durumda %60 özürlü müyüm?izmir yeşilyurt eğitim araştırma hastanesinden rapor aldım %78 ancak sgk emekli başvurusu yapınca sevk yapıcaz dedi bozyaka eğitim araştırma hastanesine acaba sonuç olarak %60 alır mıyım?bilgili arkadaşlardan cevap bekliyorum

MAlulen emeklilikte kurum sevki şart maalesef...

Tüm rahatsızlıklarınızı belirtin hastaneye gittiğinizde. Sonuç olumlu sonuçanacaktır diye umalım...

teşekkür ederim umarım sorun çıkarmazlar

Üst Alt