Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

90 sigorta girişim var. Bir yıldır çalışmıyorum. Emeklilik koşullarım..?

Konular
138
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar merheba

vergi indirimine başvurdum hastane ankara numune hastanesi ankara maliye saglık kurulu raparu onaylarsa emeklilige baş vuracam
rapor oranları gözden %30 tıp 2 yani şeker hastalıgı %20 yüksek tansiyon %10

benim ögrenmek istedigim 2 şey var
ssk girişi 1990 s.s.k prim 5350 bağkur 296. askerlik borçlanması ödersem bana faydası olur mu yoksa gerek yok mu

ikincisi ise emekli olurken son 5 senelik prime bakıyorlarmış. ben bir seneden beri çalışmıyorum bu yüzden maaşa olumsuz bir etki yapar mı

herkese saygılar

%40 ve üzeri raporla 3. dereceden sakatlık indirimi hak ettiğiniz gün emeklilik için sigorta müdürlüğüne başvuru yapabilirsiniz. Prim günleriniz ve sigortalılık süreniz fazlasıyla tamam. Askerlik borçlanmasına kesinlikle gerek yok.

Son bir yıldır prim ödememiş olmak az da olsa maaşı etkiler, ama bundan dolayı prim ödeyip emekliliği geciktirmenin hiç bir mantığı olamaz.

Emeklilik başvurusu için gerekli olan evraklar nelerdir?

arkadaşlar merhaba

ssk pirim 5800 sgk giriş 1986 vergi indirimine baş vurmuştum bimere yazı yazdım bana şu cevap geldi ...

hasan kayı hakkında ankara numune araştırma hastanesi tarafından düzenlenen ve ilgideki yazı ekinde gönderilen 12 05 2010 tarihli ve 8796 sayılı saglık kurulu raporu merkez saglık kurulu incelenmiş ve adı gecenin ( %50 ) yüzdeellisini kaybettigine karar verilmiştir..
bu nedenle adı gecenin 193 sayılı gelir vergisi kanunun 31. maddesine rapor tarihinden ( 17 05 2010 ) itibaren 3. derece sakatlar için uygulanan sakatlık indiriminden yararlanması gerekmekte olup rapor aslı ekle gönderilmiştir...

arkadaşlar bu şartlarda heralde emeklılıgi hak edıyorum....

bana tavsıyenız olacakmı emeklilik için ne tür evraklar yaptırmam gerekiyor saygılar...

erken emeklilik maaş baglanması

ssk giriş 1986 13 aydan bu yana çalışmıyorum
en son aldıgım maaş brüt aylık 2475 lira
10 seneden bu yana her yı ortalama enflasyon oranında zam alıyorduk
ssk toplam matrah 146. 176 .60
ssk prim 5284
bir de 1996- 1997 yılında 504 gün baggur primim var
ne kadar emekli maaş baglanır

saygılar

arkadaşlar benim iş mahkemem devam ediyor 1550 net maaş alıyordum mahkeme beni işe almasza mahkemenin uygun gördügü tazminatı verecek benim merak ettigim emekli olursam ne kadar emekli maaşı alacagım bilgisi olanlar lütfen yazsın

Yukarıdaki sitelerden hesap etmenin dışında emekli maaşınızı kimse bilemez...

Üst Alt