Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%93 oran ve kısmen bağımlı raporu ile bakım maaşı alabilir miyiz?

Emineunqnn

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Annem 4 yıldır yürüyemiyor 2018 de sepsis nedeniyle 2 aya yakın yoğun bakımda yattı ve bir daha yürümedi kimisi psikolojik dedi kimisi sinir hasarı vs . Hastaneye yatırıyoruz resmen kovuyorlar bu hasta yürümez diye evde bakım maaşı için kurula başvurduk %93 kısmen bağımlı raporu verilmiş . Obezite hipertansiyon diyabet, ortapedik,işitme kaybı vs gibi engel oranı verilmiş toplam %93 . Yürüyemeyen hastaya neye dayanarak bu kısmen bağımlı raporu veriliyor. Altına bez bağlıyorum dememe rağmen , nasıl bir sistem bu . Delirecegim az kaldı . 22 yaşındayım tek başıma 9 aylık bebeğimle yatalak hasta bakıyorum psikolojim bitti kendimde rahatsızım . Bir yardimci tutardım umuduyla başvurdum ama yok yok yok . Ha diyince hastaneye götüremiyorum ki itiraz edeyim yeniden başvuruyum . Dayanamıyorum artık yol gösterecek kimse Yok mu koca ülkede cimere bile yazdım

...cevap

tam bağımlı raporunuz olması gerekli

Emineunqnn

zor olacak ama yenıden rapor çıkartın .drlere derdinizi anlatın.belkı tam bağımlı rapor verirler.denemek lazım.

Kismi bagimli çıkmaz tam bağımli olmali

Üst Alt