Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

93 sigorta girişim ve 4400 primim var. Ne zaman emekli olurum?

ŞAH

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
25.03.1970 tarihinde devlet hastanesinden aldığım %45 gözden raporum var.raporumda kontröl yok süresi yok ibaresi var.vergi indirimden faydalanıp malülen emekli olmak istiyorum.vergi dairesi raporumun kulanım amacında vergi indirimden faydalanır yazısı olması gerekiyormuş.yeni rapor istiyorlar.4400 gün sayım var.1993 sigorta girişim var.özel bir iş yerinde çalışmaktayım.bel fıtığım var.kalbimde kalp kapakçığı %75 çökük. yardımcı olurmusunuz..:)

Malulen emekli değilde engellilere tanınan erken emeklilik ile emekli olun..
Şimdi ilk yapmanız gereken çalıştığınız iş yerinden çalıştığınıza dair belge alıp bulunduğunuz ilin maliyesine ve veya mal müdürlüğüne müracaat edin kurum sizi hastaneye sevk eder alacağınız rapor oranına göre de vergi ind.hakkından faydalanırsınız..
http://www.engelliler.biz/forum/sak...si-almak-icin-dilekce-ornegi-ve-evraklar.html
ilk ssklı oluşta 19 yaşından gün almış olmak kaydı ile;
3.derece vergi ind.hakkı alır iseniz..
17 yıl 3920 güne tabi olursunuz.
.../.../1993+17: .../.../2010 yılında emekli olursunuz...
Kısaca vergi ind.hakkı alırsanız hemen emekli olursunuz..

40 yıllık bir rapor :)
Mutlaka yeni rapor isterler,bu kaçınılmaz.
İşyerinden,orada çalıştığınıza dair çalışma belgesi alarak defterdarlık ya da vergi dairesine başvurunuz.
Hastaneye sevk edileceksiniz.
3.dereceden bile olsanız sigorta süresi ve prim gün sayısı olarak emeklilik şartlarınız tamamlanmış durumda.
Vergi indiriminiz sonuçlanır sonuçlanmaz emeklilik için başvurabilirsiniz.

Abi daha böyle raporlar var mı merak ediyorum okunuyor mu acaba rahatlıkla ...

Antikalar değerlidir İlker,iyi koruma altına alınmış demek ki...
İlker'ciğim arkadaşa çifte cevap olmuş,ben burayı okuyunca henüz cevap yoktu ve az sonra cevap yazdım,tam o ara sen de yazmışsın arada 3 dakika var.
Hemen hemen aynı şeyleri söylemişiz.
Arkadaşa cevabının bir bölümüne güldüm ne yalan söyleyim :))
Hani ilk sigorta tarihinde 19 yaşında olmak kaydıyla diye belirtmişsin ya... Yaf adamın sade 40 yıllık raporu var zaten...

Alışkanlık olmuş abi ne yaparsın....:)
Ayrıca antika grubuna girmesi gerekir diye düşünüyorum...

Raporum 40 yılık değil yanlış allamızsınız %45 raporum var :)..;)

Dikkatli okuyun bi zhmet .d ;)...

1970te gözden aldım yazıyor heralde yanlış yazmışsınız 40 yıl oluyor

25.03.1970 tarihinde devlet hastanesinden aldığım %45 gözden raporum var
Bunu siz söylüyorsunuz bizde dikkatlice okuyoruz raporunuz 40 yıllık olarak görünüyor....
Yani elinizdeki belgenin degerini bilin ilerleyen yıllarda kesin antika grubuna girer..:):)

Evet bir yanlışlık oldu özür dilerim :)

Yaa arkadaş bile yeni farketti raporunun 40 yıllık olduğunu :)

40 yılık değil sigorta o benim doğum yılım 93 te sigorta girişim var 2005 te %45 rapor aldım yani hç mi anlamadın bn 41 yaşındayım %45 raporu 1 yaşındamı aldım biraz düşünün yani ..;):p:p

25.03.1970 tarihinde devlet hastanesinden aldığım %45 gözden raporum var
İstersen yazdıklarına tekrar bir göz atıver,hiç mi anlamadın falan gibi konuşunca tekrar tekrar baktım ama anlatmamışsın ki anlayalım.
Yukarıdaki anlatıma göre evet senin raporun 40 yıllık...

Valla biz çok iyi anlıyoruz da siz anlatamıyorsunuz sizin yazdıklarınızla cevap veriyoruz hala bizi anlamamak ile suçluyorsun ilginç...

tmm bn onu yanlış yazdım diyorum sen hala adam 40 yıllık raporu olduğunu yeni anlıyo diosun alhm yhaa:mad::p

Üst Alt