Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
93 sigorta girişliyim ve %40 raporluyum. Ne zaman emekli olabilirim?
konu başlığında %40 yazmışsın konu başlığına göre 3760 güne tabisin 16 yıl 3760 gün
fakat başka bir yerde 2. derece vergi indiriminden yararlanıyorum demişsin eğer %60 ile %80 arası raporun varsa 2. derece sayılırsın(eğer 2. derece sakatlık indirimin varsa hemen emekli olursun) %40 ila %60 arasında ise 3. derece sayılırsın yani 16 yıl 3760 günde emekli olursun
Şayet vergi indiriminiz 3.dereceden olsaydı o zaman 16 yıl ve 3760 güne tabi olacaktınız.
Ancak yukarıda 2.dereceden vergi indiriminden faydalandığınızı ytazmışsnız ki bu durumda yukarıdaki mesajımda verdiğim bilgi doğrudur.
(yeni gördüm konu başlığına da %40 rapor yazmışsınız,siz önce kendiniz bi karar verin sonra konuşalım)
teşekkür ederim arkadaşlar,verdiğiniz bilgiler için,her nedense benim aklımda 2. derece kalmış doğru normalde 3. derece ye tabiymişim.şu anda 49 günüm kaldı emeklilik için o zaman)