Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

94 SSK girişim, 5225 gün, 199.000 toplam kazanç ile emekli maaşım ne olur?

yborak

Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
24 Kasım 2011 Güncel:

Arkadaşlar Merhaba :)
Nihayet Mutlu Son....!!!!!!!!! :) :) :) :) :)
Darısı size olsun inşallah, Postadan bilgilerim geldi, maaşı 22.12 de alacğız birikenle ama olsun , miktarı öğrenmek çok güzel..Baya rahatladım.
Bilgilerin detayını yazayım ben ; öncelikle Maaş : 1,432 Tl + 57 Tl Ek ödeme = 1,489 TL

toplam prim günüm 5,225 gün
toplam tutar prim ödenen : 199,066 TL
sizin yorumunuza çok güveniyorum sanırım 19.10.2011 de emekli olabileeğim değil mi ?
yaklaşık maaşım ne olur yardımcı olabilirseniz sevinirim..
görüşmek dileğimle.. Selam ve saygılar..
Uğur

İlker Bey , Öncelikle alakanı ve cevabınıza çok terşekkürler.. ben de öyle tahmin etmiştim..Dün yine burada arkadaşların verdiği bir hesaplama sitesinde 58 TL ek ödeme ile 1,510 Tl gibi bi rakam çıktı birebir verilerimi girdiğimde ama biraz fazla gibi geldi bana o yüzden sizden de yardım ria ettim..Minumum sizin yazdığınız kadar olsun da , fazlasına alışırım artık naapim :eek: tekrar teşekkürler, görüşmek üzere..

İlker bey merhaba, size birşey daha danışacağım sanırım bu baya farkettirir..
benim size verdiğim toplam tutar prim ödenen : 199,066 TL Sgk daki gördüğüm degerdı, anak eskı yıl prımlerının guncellenmıs halını aldım da bu deger : 270,500 Tl bu durumda aynı bılgıler ısıgında tahmını maasım nekadar olur bı yorum yapabılırsenız cok sevınırım , şimdiden teşekkürler..

güncellenmiş halini nerden nasıl buldunuz eski pirimlerin yani?

Çok teşekkür ederim bekleyelim bakalım..

Merhaba,

emekli-maasi.com sitesi emekli olacağınız zaman alacağınız maaşı doğru olarak gösteriyor.

Sağlıcakla kalın.

Ameliyat rapor süresi emekliliği etkiler mi ? ihbar tazmınatı aır mıyım ?

Merhaba Arkadaşlar... Ben %48 raporluyum.. yaklaşık 6 aydır ameliyet neticsinde ( ayak bileği dondurma ) raporluyum..
1. si Bu süre emeklilik için + yada - yönde etkili olur mu ?
2. si yüksek ihtimall rapor bitiminde işten ayrılacağım, ihbar tazminatımı alabilir miyim kıdem ile birlikt ( sanırım kıdemi her türlü vermek zorundalar )
yardımcı olabilecek arkadaşların yorumlarını rica edeceğim.. şimdiden teşekkürler..:)

Raporlu olduğunuz dönemde işveren sşgorta priminizi yatırdı mı? Emekli maaşı açısından çok öenmli değil gerçi..

Emeklilik talebiyle işten ayrılırken kıdem tazminatını alıyorsunuz ama ihbar verilmiyor. Ben böyle biliyorum.

Öncelikle teşekkür ederim..
Yok prim yatırılmıyor, maaşımı sigortadan alıyorum..Ben emeklilik dolmadan ayrılacağım da , o şartta ihbar verilir mi ? yada uygulama nasıl olur? çünkü anlaşarak ayrılıyorum, istifa değil..
Haklarını vereceğiz dediler ama ben 6 aydır raporluyum diye vermeleri gerekirken ihbarımı vermek istemezlerse diye bilgim olsun istiyorum...

..........

Merhabalar..Ben de emeklilik için 2 gün sonra başvuracağım.Sizlerden istediğim yardım; benim raporumda ankaraya giden %52 idi ve süreklidir ibaresi işaretli idi. Ancak vergi indirimi yazısı geldiğinde oran %46 olarak belirlenmişti.Sorun çıkmadı.Ancak, orada süreklidir veya değildir şeklinde bir açıklama yok.Bazı arkadaşlarım maliyeden böyle bir şerh koyulduğu şeklinde mesajlarını okudum.Peki bu şerh , yani sürekli olup olmadığı maliyeden geçtikten sonra nerede yazıyor.Çunku %46 ya düşürülen şekli ile rapor bende yok , göndermediler.Yarıdmcı olabilirseniz sevinirim.Şimdiden teşekkürler..Saygılar..

Verdiğiniz siteden bende hesaplama yaptırdım....çıkan rakamı alırsam çok mutlu olacam...beklidiğimin çok üstünde....

Emekli Maaşınız 893,86 YTL Ek Ödeme 35,75 YTL
Toplam 929,62 YTL

vergi indirim yaısında bir süre kısıtlaması yoksa, hak sürekli verilmiş demektir

Arkadaşlar Merhaba :)
Nihayet Mutlu Son....!!!!!!!!! :) :) :) :) :)
Darısı size olsun inşallah, Postadan bilgilerim geldi, maaşı 22.12 de alacğız birikenle ama olsun , miktarı öğrenmek çok güzel..Baya rahatladım.
Bilgilerin detayını yazayım ben ; öncelikle Maaş : 1,432 Tl + 57 Tl Ek ödeme = 1,489 TL

[SIZE=5][SIZE=2]Sevgili Bulnes , sitede hesaplanandan sadece 24 TL gibi bi eksik ile tuttu.Neyse detay bilgiler :
  1. Emekli olunan kurum: SSK
  2. İlk sigortalı olunan yıl: 19.10.1994
  3. Emeklilik talebinde bulunulan yıl: 20.10.2011
  4. Erken emekliliği sağlayan toplam işgücü kaybı oranı: 46
  5. Malulen emeklilik mi yoksa Yaşlılık emekliliği mi: Yaşlılık
  6. Çalışma süresince yatırılan toplam prim miktarı: 201,000 TL ( Güncellenmiş 271,000 tl )
  7. Çalışma süresince yatırılan aylık ortalama sigorta primi: 2745 ( son yıl )
  8. Toplam prim gün sayısı (varsa Askerlik borçlanmasına dair bilgi): 5235
  9. Şu anda aldığınız emekli maaşı: 1,432.37 tl + 57 tl de ek ödeme
  10. Aylık Bağlama Oranı: 52.90 / 60 / 30
[/SIZE][/SIZE]
  1. Gösterge : 14225 DR 02/01

Ooooooo maşallah,hayırlı uğurlu olsun.
Maaşınız hayırlısıyla bereketli olur inşallah.
Güle güle harcayın.
Demek ki maaşı hesaplayan site hemen hemen doğru rakamları veriyormuş.Kıstas alabilirmişiz siteyi yani.
Bu durumda Mehmet beyin durumu yakında belli olacak gibi.

Saolasın Bulnes Kardeşim.. :)
Darısı Başta siz ve Mehmet Bey olmak üzere herkesin başına olsun inşallah..!!
Artık sizlerden gelecek hayırlı haberleri bekleyeceğiz :) inşallah en kısa zamanda da sizin haberlerinizi de alırız.
Görüşmek üzere..Selamlar...

uğur kardeş hayırlı uğurlu olsun CENABI ALLAHtan dilerim ki mutlu ve huzurlu günlerde paranızı harcarsınız

bulnes kardeş darısı başına

inşallah sendende kısa süre sonra hayırlı haberleri alacagız.

buna canı gönülden inanıyorum. ama birşey diyecem gerci paran birikiyor ama istersen ssk ya bir git araştır olurya biryerde takılır kalır

KARA1 kardeşim,
Allah razı olsun, darısı herkesin başına, Allah hepimizin gönlüne göre versin..Artık bir nevi çocuklarımız garantide sayılır.Allah herşeyin haırlısınız versin cümlemize..

uğur bey çok sevindim inşallah hayırlı harcamalar kısmet olsun sırada ben ve bulnes var bizimde bi sıkıntı olmadan çıkar inşallah

mehmet kardeş bulnes kardeşinkiyle sizinkide hayırlısıyla çok kısa süre sonra çıkacak inşallah ama hiç birimizde olmayan sabır lazım sadece bizlere.

gözünür aydın ybrok bey siteyi genel izleyici olarak takip ediyorum sizin ve bulnesin bilgileri kendime yakın umarım maaaşlarda yakın olur :) ben 17.07.2012 tarihidne emekli olacağım %40 vergi indirimi ile 17 yıl 3920 ile şu an 3900 prim günüm kazancım 187000 de brütüm 3500 tl sanırım 7 aya kadar 220000 i geçerim diye tahmin ediyorum bende emekli maaşı hesapla sitesinden hesaplatıyorum şu an 1210 tl civarı maaş gözüküyor sanırım 9 aylık sürede yatırcağım ssk primleri ile birlikte bunu biraz yükseltebileceğim umarım herşey gönzlünüzce olur allah güle güle harcamayı nasip etsin herkese maaşlarını

Çok Sağolasınız Mehmet Bey,
Çok güzel bir duygu imiş gerçekten.. :) İnşallah darısı başta siz ve Bulnes olmak üzere tüm arkadaşlara olsun..Hayırlısı ile..
görüşmek üzere.. :)

Emekliliğiniz hayırlı olsun tekrar. merak ettiğim bir konu var. Vergi indirimi ile ilgili deftardarlıktan kasıt, acaba kişisel olarak bağlı olduğumuz her ilde bulunan vergi dairesi ya da deftardarlık mı? yoksa , vergi indirimi yazısının geldiği Gelirler Dairesi Başkanlığı İstanbul Vergi Dairesi Müdürlüğü İstanbul Mükellef Hizmetleri Gelir Vergileri Grup Müdürlüğümü? Her ilde bulunan SGK müdürlükleri acaba vergi indirim yazısı bulunan herkesi İstanbul Mükellef Hizmetleri Gelir Vergileri Grup Müdürlüğüne mi sormaktadır? Bu konu tam olarak net değil..Bilgisi olan arkadaşımız var mıdır?

Çok sağolun Aliozkan Bey,
İnşallah sizlerin çok daha güzel olur, sizde güle güle , sağlık huzur ,mutluluk içerisinde emekli olup maaşınızı güzel günlerde kullanırsınız.. :)
verdiğiniz bilgilere göre maaşınız güzel olur zaten..işte beklemek biraz zor :) hepimizin yaşadığı gibi..Ama herşeyin hayırlısı , bir şekilde ömrümüzden geçerek geliyor o günler de :) Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah.. Görüşmek üzere.. :)

Uğur bey maaşınızla ilgili bir takım bilgiler verdiniz o bilgiler size gelen kağıttamı yazıyordu yoksa internettenmi gördünüz

Üst Alt