Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

95 SSK girişim, 4000 prim günüm ve %50 raporum var. Ne zaman emekli olabilirim?

erolarp

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
1995 ssk girişim var 2003 yılında (iş kazası) %50 özürlü raporu ve ist defdarlığı 3. sınıf sakatlık indirim yazım var . Ankara dan raporum onaylı 4000 iş günüm var 1978 doğumluyum yalnız sakatlık indirimimden hiç faydalanmadım ne zaman emekli olabilirim

sigorta başlangiciniz 18 yaşindan küçü sanırsam 18 yaşinda sigortali olduysaniz 1996dir buda 17 yıl 3920 prim günüyle emekli olucaksiniz buda 1996+17 2013 yılında emekli olursunuz saygılar

İş kazası sonucu sürekli iş göremezlik geliri alıyorsunuz, değil mi?

95 sigorta girişiniz tam primli giriş miydi, yoksa staj kapsamında mıydı?

İş kazası sonucu sürekli iş göremezlik geliri almıyorum İş yerim dayımın dı işkazasından dolayı ceza gelmesin diye müracat yapmadım 1995 yılından beri sigortam tam kesintisiz yatıyor

gün/ay/1978 + 18 = gün/ay/1996 tarihi sigorta başlangıç tarihiniz kabul edilir (çünkü 18 yaşından önceki sigortalılıklar sigorta başlangıcı sayılmaz)

Defterdarlıktan 3. derece sakatlık indirimi elde ettiğinize göre, (gün/ay/1996 +) 17 yıl sigortalılık süresi ve 3920 gün primle emekli olabileceksiniz. Yani, primleriniz fazlasıyla tamam, ama tarihi beklemeniz lazım.

Üst Alt