Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

95'de sigortalı oldum. % 45 raporum var. Ne zaman emekli olabilirim?

mehmetsert

Yeni Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
% 45 raporum var
sigortalı ilk başlangıç 1995
3672 prim ödeme günüm var.
ne zaman emekli olurum?

Yardımınız için şimdiden teşekkürler..

Vergi ind. hakkınız var ise 17 yıl 3920 güne tabisiniz...
..../..../1995+17 yıl :.../.../2012 yılında prim ödemenizde tam olur ise erken emekli olursunuz...

vergi indirim belgem var,raporum yok.Emeklilik

Merhaba arkadaşlar,

1995 ilk sigorta başlangıcım % 50 vergi indirimim var 15.12.1999 tarihinde aldığım raporla.Vergi indirim belgesinde raporun numarası da yazıyor.
Fakat vergi dairesi ben bu vergi indirimi belgesini alırken raporu vermediler.yani elimde rapor yok. 2012 de emekli olmayı hak kazanıcam. Bu rapor olmadığı için benden tekrar rapor isterlermi. Baltazar formülünüde anlıyamadım. Yeni rapor alırsam oran kaç olur. raporlarımda her iki alt ekstremitede polio sekeli uyluk ve crusta atrofi yazıyor. desteksiz yürüyorum. Arkadaşlar bi yardımcı olursanız çok memnun olurum.

Şimdiden teşekkür ederim,

vergi indirim hakkı elde etmişsen artık rapor aranmaz ve 3.derece vergi indirim hakkı ile emekli olabilirsin

akcay'In dediği gibi, zamanında defterdarlıktan elde ettiğiniz sakatlık indirim hakkı sizi emekli edecek. Yeniden rapor almanıza vs. gerek yok. Emeklilik başvurusu esnasında sakatlık indiriminizin olduğunu söyleyeceksiniz, sgk kendisi defterdarlığa yazıp bu bilgiyi teyit edecek ve emekliliğinizi gerçekleştirecek

Üst Alt