Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

96 SSK girişim, %45 oranında raporum ve 4200 prim günüm var. Ne zaman emekli olurum?

pasa97

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar kolay gelsin.

1996 ssk girişliyim %45 raporumla vergi indiriminden yararlanıyorum. primlerim 4200 gün.
sgk hizmet dökümü ve ne zaman emekli olurum

araştırdığımda emekli tarihi 02.01.2011 olarak görünüyor.
raporumu ilk aldığım 2005 tarihinde de iş yerimden bu tarihte emekli olacağım söylenmişti. 15 yıl ve 3600 gün e tabii olduğumu sanıyordum.
fakat ALİ TEZEL beyin gazete de bir yazısında 3 ncü derece den bahsediyor ve 17 yıl sigortalılık süresi diyor. kafam karıştı. kendimi 1 ay sonra emekli olacağıma o kadar hazırlamıştım ki önümüzdeki hafta sgk ya başvurmayı düşünüyordum. 2 yıl dahabmı bekleyicem. s
gk sorgulama sayfası yanlış bilgi verme ihtimali var mıdır. bayanların bu konuda önceliği varmıdır. şimdiden teşekkürler

3.derece vergi ind.hakkınız olduğuna göre 5510 sayılı kanunun getirmiş olduğu yeni emeklilik şartları ile emekli olacaksınız..
17 yıl 3920 güne tabisiniz...
ilk ssk lı oluş tarihinizde 19 yaşından gün almak kaydı ile;
.../.../1996+17 : ..../..../2013 yılında emekli olacaksınız maalesef....

SSK sayfası baştan sona yanlış zaten..:)

İlker bey dediğiniz gibi sgk zaten birçok bilgiyi yanlış veriyor ken şimdi de 1 tl karşılığında şifre almak koşulu ile hizmet dökümü sayfasını açıyor. söyleyicek birşey bulamıyorum. yinede sgk ya dilekçe ile tam tarihi öğrenmek için başvurmamı tavsiye edermisiniz . bende kalça çıkığı ile sürekli raporum var. inşallah emeklilik başvurusunda yeniden rapor istemezler

Vergi indirim hakkını bir kez elde ettiğinizde, erken emekliliği de hak etmiş oluyorsunuz. Emeklilik zamanında yeniden rapor istenmesi söz konusu olamaz.

Üst Alt