Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%97 raporla engelli sınıfı ehliyet alıp kullanabilir miyim?

asimbas

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhabalar

2012 yılında aldığım ve e nabızım da yüklü olan %97 engelli raporum varken eskiden normal olan B sınıfı ehliyetimi değiştirip kod yazdırmak için il sağlık müdürlüğünden randevu aldım.

Kod yazılıp engelli ehliyetim onaylandığında şuan ki %97 raporumla tertibatsız araba alabilir miyim?

Yoksa ehliyeti aldıktan sonra sadece tertibatlı bir araç mı alabilirim?

@asimbas, % 97 engel ve normal B ehliyet nasıl yan yana gelebildi 2012 yılında o kısmı çözemedim.

%97 raporunla tertibatsız araba alabilirsin

@ahmedduman60,
evet %97 raporumla alabiliyorum ama H sınıfı ehliyetimi alırsam aldıktan sonra sadece aparatlı bir araç mı almam gerekli bunu merak ediyorum. çünkü ben nadir kullanacağım genelde eşim kullanıyor.

Engel durumun herhangi bir tertibat kullanman gerektiriyorsa nasıl bir tertibat kullanman gerekli kurul onu raporuna yazar eğer rahatsızlık herhangi bir tertibat gerektirmiyor ve sürücü olmamda bir engel teşkil etmeyen rahatsızlıksa elinde ki raporla direk otvsiz araç alabilirsin

2012 yılında %97 sürekli ağır engelli olarak raporum var e nabızda bu şekilde görülüyor vergi dairesinde ek bir şey istenir mi? benim yapmam gereken bir işlem var mı?

Üst Alt