Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

98 sigorta girişim %50 raporum var. Memur olursam ne zaman emekli olurum?

spartaküs

Üye
Konular
34
Reaksiyonlar
8
Arkadaşlar kafamı kurcalıyan virşey var
%50 engelli ilk ssk girişim 1998 1600 gün emekli tablosuna göre 4080 gün ile emekli olacam eyer allah kısmet ederse yarın memur olursam 5400 gün ile emekli olucam benim öğrenmek istediğim memurlardaki 5400 kuralı ssk grişim dahil olucakmı yoksa sadece memur olduğum günlermi 5400 olması gerekecek yoksa ssk daki 98 ilk girişim hesaplanacakmı

Peki malulen emeklilik için 4a girişimden sonramı engelli olma kuralı var yoksa 4c gişimden sonramı

Son düzenleme:
Cevabınız için teşekkürler
Ssk 1999
Memurluk 2020
Engel oranı 50
Kaç gün pirim ile nezaman emekli olucam

spartaküs

Primler aşağıdaki tabloya göre yeterli olduğunda emekliliği hak edeceksiniz:

bagkur.PNG

spartaküs

merhaba;

kamudan emeklilik durumunuzu görünce bildiğim kadarını paylaşmak istedim. bende memurum emeklilik için 2 ay önce müracaat ettim sonuç beklemekteyim. ilk ssk başlangıcım 1998 ve 2010 da memur oldum. 2008 öncesi ssk lı olanlarda 5510 sayılı yasa şartları aranmaz hizmet birleştirmesi yaptıysanız. bu durumda da memurlar için emeklilik şartı 15 yıl 5400 prim esastır. ben de 5400 primden emeklilik için müracaat ettim. raporum %58 di. müracat sonrasında Kamu Çalışanları Emeklilik Daire Başkanlığından yeni rapor istendi tekrar hastaneye gittim ve yeni rapor aldım %62 olarak gönderdim sonucunu bekliyorum. @spartaküs

fazlıdrn
Memurlukta emeklilikte tekrar rapor isteniyor sizden de istenmis sürekli mı aldiniz? Emeklilik konusuna gelince bir aksilik olmaz ise emekli olursunuz inşallah

Malulen emeklilikte dava süreci olursa aylıklar birikir mi?

Arkadaşlar bir sorum olucak malulen emeklilik için eyer askerlik borçlanmasını yaptırırsam 1800 günüm dolcak dün sgk dan sordum bana şöyle denildi borçlanmanızı şimdi yatırmayın hastaneye sevkten sonra maluliyetiniz kabul olduktan sonra askerlik borçlanmanızı yatırın denildi. Ancak benim öğrenmek istediğim sgk maluliyetimi red ederse iki yıllık dava süreci başlıyacak eyer borçlanma varken malullük kabul edilirese birikmiş aylıkları hak edilecekmi dava süresince

Oturan boğa kardeş Bana da bilgi verirseniz sevinirim Ben de 20 yıldır okb tedavisi görüyorum 2015 yılında tedavi ile işlevselliği kısmen düzelen ile%40 vergi indirimi kabul edildi sigorta girişim 99 benim sormak istediğim emekliliğim eski cetvele göre mi hesaplanacak yoksa yeni cetvele göre mi yeniden hastaneye sevk edilecek miyim

Üst Alt