Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

98 sigorta girişim ve %40 vergi indirim raporum var. Ne zaman emekli olurum?

Konular
7
Reaksiyonlar
0
oturan boga abim yeni bir blok amadım yeni girdim buraya
ben yüzde 40 ortapetik engeliyim. vergi indirimi raporum var
98 sgk girişim 4200 günüm var
ne zaman emekli olurun.

tek korkum tekrar rapor isterlermi.

Şahsen defterdarlığa başvurup sakatlık indirim hakkı elde etmişseniz, emeklilik için sizden yeniden rapor talep edilemez. Bu durumda emeklilik için (gün/ay/1998 +) 18 yıl sigortalılık süresi ve 4080 gün prime tabisiniz.
Prim tamam, ama süreyi ister çalışarak ister çalışmadan tamamlamak zorundasınız...

çok teşekkür ederim allah razı olsun ewt defterdarlıktan kendim almıştım sonunda ulaşıp bi cevap aldım cevap çok hızlı geldi hata bendeymiş:eek:

ben buyuk bir turizm sirketinde calisiyorum.15 kisi ozurlu calisiyor bunlarin 5 tanesi alamadi vergi indirimi raporu.alanlarada yeni bir kanunmus her yil yenilecek demisler.gercekten boyle bir sey varmi.bende 2006 da almistim surekli ibareli.cvp icin simdiden tesekkurler

Hayır her yıl yenilenecek diye bir şey yok kazanılmış hakkınız baki dir.Sakın yeniden vergi ind. için müracaat ta filan bulunmayın elinizdekinden de olursunuz...

Üst Alt