Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

98 SSK girişim %60 raporum 3589 işgünüm var. Ne zaman emekli olurum?

cockpit

Üye
Konular
19
Reaksiyonlar
0
ne zaman emekli olacam

1978 doğumluyum 1 mayıs 1998 ssk işe girdim özürlüyüm tekstil işçisiyim vergi indirim raporum var raporda yüzde%60 yazmiş bu güne kadar 3589 gün prim ödemiş. daha ne kadar kalmiş ne zaman emekli olacam.. yardiminiza şimdiden teşekkürler

Defterdarlığa başvurarak 2. dereceden vergi indirim hakkı elde etmiş olduğunu varsayarak söylüyorum: (1 mayıs 1998 +) 17 yıl sigortalılık süresi ve 3840 gün primle emekli olursun.
Yani 1 mayıs 2015 yılında en az 3840 gün primin de varsa, emekliliğini isteyebilirsin.

2000 yılında istanbul defterdarlığı başvuru yapmişim vergi dilimi 2 olarak kayıt yapmişlar. geçen ay işyeri beni işten attılar şu an işsizim. vergi daireden hak (para) alabilirmiyim özürlü vergi indirim hakkında bilgim yok bilgi verirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler..

Hayır, vergi dairesinden ya da vergi indirimi dolaysıyla bir ödeme alamazsınız şu anda.
Ama unutmayın, koşullarınız uygunsa, işsizlik maaşı için İş-Kur'a başvurabilirsiniz.

bilgi için teşekkürler.. işsizlik maaşi dün aldim 240 gün işsizlik maaşi alacağim hakkı kazanmişim. yinede teşekürler...

Üst Alt