Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

98 yılında aldığım raporla emekli olabilir miyim?

Konular
12
Reaksiyonlar
0
Bilginiz var ise, 1998 den aldığım bu yüzde 45 lik raporla maliyeye vergi indirimi için başvurursam, kabul edilir mi? Dİyelim kabul edilmedi ne yapmamı tavsiye edersiniz.
4178 prim günüm var ve 16 yılı doldurdum. Ve bir yerde çalışmıyorum

Hayır kabul edilmez.Sil baştan işlem yapmanız gerekmekte.Maliyeye başvurup,Maliyenin sizi Hastahaneye sevk edip,raporonuzun onaylanması gerekmektedir.Aksi takdirde vergi indiriminden faydalanamzsınız.Size tavsiyem biraz bekleyin.Yeni raporlar konusunda gelişme olacak.Gelişme netleştikten sonra başvuruda bulunabilirsiniz.

arkadaşlar vergi indirimi yeni yasaya göre kalktımı kalkmadımı 1998 li raporumla şu an prim günüm ve yılım dolmuş durumda emekli olabilirmiyim.Lütfen bilenler konuşursa sevinirim.
Bir şu sorunum var ben şu bir yerde açlışmıyorum. İllaki çalışmak mı gerekecek yada elimdeki belgelerle çalışmadan da başvurabilir miyim.

Üst Alt