Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

98 yılında çalıştım ama sigortalı değildim. O dönem için sigortalı olabilir miyim?

bymoruk

Üye
Konular
50
Reaksiyonlar
0
BEN 1980 doğumluyum 14 yaşımdan itibaren otomotor servisinde 5yıl boyunca calışırken 19 yaşında iş dışında kaza gecirdim kaza gecirdikten sonra hiç siğortam çıkmadı işyerinden ve emeklim yok ben bu işyerinde çalıştıgımı ispatlarsam bana faydası olurmu nasıl ispatlamam lazım ben 98 yılında kaza gecirdim bunda zaman aşımı varmı yardımcı olursanız sevinirim

Maalesef, iş kazasının tespiti için 10 yıllık bir süre kısıtlaması var. Bu zaman aşıldığında iş kazası sonucu dava açılamıyor...

iş kazası degildi zaten ben sadece o tarihten ssk başlangıcı alırmıyım onu sordum zira 5 yıl çalışmışlıgım var

İş kazası diye uydurmuşum okurken, çok pardon.

Sigortasız çalıştırılmaya dair 14 sene sonra geçmişe dönük hak aranabilir mi, bilmiyorum. Bunun tespiti de çok mümkün değil sanki...

Arkadaşlar, İş Mahkemesinde sigortalılığın tespiti davası açılabilmesi için zaman sınırlaması var mı?

Arkadaşlar, İş Mahkemesinde sigortalılığın tespiti davası açılabilmesi için de 10 yıllık zaman sınırlaması var mı?

Üst Alt