Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

98'de böbrek hastası, 2002'de memur oldum. 2008'de böbrek nakli oldum. Emeklilik..?

cools_blue

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
öncelikle merabalar
ilk 96 ta sigartam başlamış 150 gün yatmış o zamanlar özürlü değildim 98 hastalandım böbreklerimi kaybetim dialize girmeye başladım
2002 ocakta devlet memuru oldum nisanın 2008 de böbrek nakli oldum hala devlet memuru olarak çalışıyorum
96 ssklı başladım arada kalan günlerimi ödeyebilir miyim
şu an emekli olabilirm iyim

oturanboğaya da teşekkür ediyorum mesanem çok küçüktü 45 cc kadar o yüzden böbrek nakli olamıyordum mesane ilgili verdiği bilgilerden dolayıda senelerdir burdan bizleri yardımcı olduğu için çok çok teşekür ederim

saygılar

Arada kalan günleri borçlanamazsınız.

2002 ocak öncesinde %40 ve üzerinde işgücü kaybınızın olduğunu belgeleyebiliyrsanız veya memuriyete sakat statüsünde girmişseniz, (ssk+bağkur+ES+askerlik borçlanması=) 5400 gün hizmet süresi ile emekli olabilirsiniz.

Mesaneye dair tecrübenizi ilgili foruma yazarsanız sevinirim. Başkaları da sizin tecrübelerinizden yararlanmış olur...
Şu başlığa olabilir mesela: http://www.engelliler.biz/forum/sag.../26475-mesane-kapasitesi-ne-kadar-olmali.html

Üst Alt