Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Abim vasim olabilir mi? [Hukuk]

volkan19

Üye
Konular
23
Reaksiyonlar
0
%96 raporlu dmd kas hastasıyım. Abim sene başında atandı. Muşta öğretmenlik yapıyor. Annem bakıcılığımı yapıyor. Artık bana tek başına bakamıyor. Babamı 2 ay önce kaybettik. Abim benim vasim olabilir mi? Vasim olursa Çoruma ataması olur mu? Davayı benmi açacağım abimmi açacak? Dava ne kadar zamanda sonuçlanır?

b) Anne, babasıya da yargıkararıyla vasi tayin edilmesi kaydıyla kardeşlerinden birisi için
“Başkasının güç ve yardımı olmaksızın hayatını devam ettiremez.” ibaresi bulunanlar ise,
anne, baba veya kardeşinin Adres Kayıt Sistemi’ne (AKS) kayıtlı adresinin bulunduğu
ilçe/ildeki eğitim kurumlarına atanmak üzere yer değiştirme başvurusunda bulunabileceklerdir.

geçmiş olsun abiniz size vasi olabilir abiniz kendisi çalıştığı kurumda bir dilekçe ile sana bakacağını annenizin senin bakımını artık tek başına sürdüremediğini güzelce bir dilekçe ile anlatır vasi davasınıda siz kendiniz de abinizde beraber açabilirsiniz abiniz size bakıcı olcak ise ki öyle görünüyor yazdıklarınızdan aynı adreste ikamet ediyor olmanız şart

Üst Alt