Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Açık Kapı yardım başvurusu nedir, nasıl yapılır?

Barda5

Aktif Üye
Konular
31
Reaksiyonlar
106
Yeni açılan bu site den başvuru yapılabiliniyormuş

Açık Kapı, vatandaşla en üst düzeyde iletişimin kurulması, taleplerinin etkin ve hızlı bir şekilde alınarak takip edilmesi ve sonuçlandırılması amacıyla oluşturulmuştur.
Elektronik olarak ya da valilik ve kaymakamlıklarda bulunan Açık Kapı birimlerine yazılı olarak taleplerinizi iletebilirsiniz.
valilik hizmetleri, çalışma ve sosyal güvenlik, çevre ve şehircilik, din hizmetleri, eğitim, ekonomi ve sanayi, emniyet ve güvenlik hizmetleri, enerji, gıda tarım ve hayvancılık, tapu ve kadastro, kültür ve turizm, yerel yönetimler, orman ve su işleri, sağlık, sosyal hizmetler, gençlik ve spor ve birçok alanda başvuruların alındığı ekran olacak.
https://www.acikkapi.gov.tr/ Açık Kapı yardım başvurusu ile fiziki müracaatlar, yerini online müracaatlara bırakıyor. İhtiyaç ve yardım başvurusu yapmak isteyen kişilerin kaymakamlıklar ya da ilgili ofisler üzerinden yapması gereken işlemler, Açık Kapı ile birkaç adımda gerçekleştirilebiliyor

elektrik indirimin atm veya internetten yapılması için başvuru yaptım sizde yapın

sshad33

Elektrik indirimi ptt gişeden alınıyormuş. Gecen hafta alınmıyordu. Bu hafta indirimi olanın aliniyor

ben acik kapidan basvuru yaptim bayram harcligi icin vakifa yonlendirdiler gittim vakifa babam 1000 tl aldigi icin bauram harcligi alamazmisim

Başvuru yapamıyorum sole Bı şey var annenin kizlik soyadı 1ve sonucumu orayı anmadim

Orhanejder tc ni adını soy adını annenin kızlık soy adı atıyorum. yeter. oraya YR yazmalısın

hakanyildiz

ama benim babamın sokağa çıkma yasağı var çıkamıyor nasıl yatırcak ben gidincede almıyorlar çözümde yok malesef

Açık kapı ı yardım uygulaması

s.a arkadaşlar bu virüs illeti nedeniyle devletimizin bir açık kapı uygulaması var nedir bu nakit para yardımı mı başka birşey mi detaylı bilgisi olan var mı ??

https://www.acikkapi.gov.tr/

gida yazıyor nakit para yazmıyor bilgi verirmisiniz nakit para için nere giriş yapmamız lazım

92461743_2492754434388295_5765322209887256576_o.jpg

[-]Bayram harçlığına başvurdunuzmu açıkkapıdan

Emekli olmama şartı var[/-]

https://www.acikkapi.gov.tr/

Ben anlamadım bu yardımı herkes mi alıyor. Ben emekliyim, bayram ikramiyesi aldım, bu yardımı da alabilecek miyim, yada eşim başvursa yardım alabilir mi?

[FONT=sans-serif]@[/FONT]Pluvia[FONT=sans-serif] bayram harçlıgını göremedim açık kapının neresinde anlatsana[/FONT]

@BÜTÜNÜYLE FARKINDAYIM! konu başlığından yazılı talepte bulunuyosunuz o yardım bu yardım ı işaretlemeyin. engelli hakları istek ve şikayet yazar onu seçin. derdinizi yazılı iletin..

@BÜTÜNÜYLE FARKINDAYIM!
Öle başlık yok valiliği seç şıklarda sonra diğer istek yerinede bayram harçlığı yaz yollaYap bakalım

https://imgyukle.com/i/QEe1uc

Bunabakarak yap

Ne basvuru nede basvuru sorgulaması için onay kodu telefona gelmiyor.kod gönderiliyor ama telefona gelmiyor.

elektrik faturası geldi bunu eskisi gibi ptt ye mi gideceğiz yardımdan yararlanıyorum.

2 SORUM OLACAK :

1. Elektrik indirimi için engelliyim dememiz mi gerekiyor ptt memuruna yani indirim olması için ne demeliyiz ?

2. Açık kapı başvurusu ne zaman kaç günde sonuçlanıyor ?

Ya saçmalamayın bayram harçlığı diye bi başvuru ve seçenek yok. İlan365 sitesinin saçma uyduruğudur. Resmi bir açıklama Yok.
Bi deli kuyuya taş atmış, kırk akıllı çıkarmaya çalışıyor 😀😀

site üzerinden yalan haber olduğunu yayınladılar zaten.

enes75

Haber bak az kim kuyuya atmış anlarsın

Burda muhalefet oluyon

Bakamıyosan googleye yaz

Üst Alt