Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Açıköğretim Bilgisayar Programcılığı bölümünde olmak!?

nostaljik

Üye
Konular
71
Reaksiyonlar
1
Dün Tyt'ye girdim, Açıköğretim Bilgisayar Programcılığı bölümünü okumayı düşünüyorum. Tyt'ye girmek bu bölüm için yeterli midir? Bu bölüme 2 yıllık barajını aşarak kaydolabilir miyim, yoksa belli bir kontenjanı olduğu için belli bir puan gerekir mi? Daha önce bu bölümü okuyan var mı acaba burada?

ben 2. üniversite kapsamında Anadolu aöf bilgisayar programcılığından yeni mezun oldum
sanırım tyt yeterli ancak ekonomik koşullar göz önüne alındığında insanlar örgün eğitim maliyetlerini karşılayamayacakları için açık öğretim okumayı seçmeye başladılar bu yüzden de puanlar bir hayli arttı bu linkten geçen seneki yerleştirme puanlarını kontrol edebilirsin
https://www.osym.gov.tr/TR,23866/2022.html
eğer ki daha önce 2 veya 4 senelik bir üniversite bitirdiysen 2. üniversite kapsamında sınavsız kayıt da yaptırabiliyorsun bazı açıköğretim bölümlerine

Minik77

Öncelikle cevap için teşekkür ederim. Bu bölümden mezun biriyle karşılaştığım için de sevindim yani, şöyle söyleyeyim size : ben 1 örgün önlisans mezunuyum, bir de yine 1 önlisans bölümünü 2.sınıftta bıraktım. Şu anda da kamuda memurum. 2018 Ekpss ile atandım. Genel idarede memurum, bu bilgisyr prpg. bölümünü teknik kadroya geçmek için okumayı düşünüyorum. Unvan değişikliği ile teknikerlik kadrosuna geçilebiliyor. Bazı sorularım olacak size , eğer cevaplarsanız çok memnun olurum açıkçası .şimdiden çok tşk ederim yani. Öncelikle ünv sınavına girmeyeli çok uzun zaman olduğu için yeni puanlama sistemini vs.. diğer şeyleri pek bilmyorum. yani illa ki çok değişiklikler olmuştur geçen yıllar ile. Ben bu açıköğretim bölümüne girmek için 5-10 netin yapılmasının yeterli olduğunu biliyordum ama yanılıyorum galiba? 52 soru işartledim türkçeden 15, sosyalden 10, matematikden de 3 net falan gelecek gibi. sizce bu bölüm gelir mi?

inanın puan hesaplama konusunda en ufak bir fikrim yok ama aöf puanları yükseldi bunu biliyorum

Üst Alt