Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Açıköğretimde okuyan engelli öğrencilere sağlanan kolaylıklar var mı?

selmanur

Yeni Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
merhaba açıköğretimden yararlananlar varsa açıköğretimde engellilere kolaylık sağlıyolarmı? ve açıköğretim sınavlarına gidemeyenler için görevliler eve gelip evde sınav yapıyorlarmı? tecrübelerinizi yazarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler...

Selam ben kaza yapmadan evvel aöf iktisad 3.sınıf öğrencisiydim.Kaza olduktan sonra mecburen ara vermek zorunda kaldım.Ekim ayında kayıt yeniledim.Harç ücreti almadılar.Sınavım engelliler için ayrı binada yapılacak.Yanımda görevli olacak bana yardım edecek çünkü ellerimi kullanamıyorum.Eve gelip sınav yapıyorlar mı bunu pazartesi sorup öğreneceğim

harç parasını hiçmi almıyorlar yoksa belli bir miktar ödeniyor mu?

engelliye uygun sınav yeri veriyorlar mı

pazartesi sorup öğrenicem yazmışsınız sağolun

engelilerden bu yıl ilk defa harç+ögrenim gideri olan 250 tl ücreti almıyorlar sınavlardaki kolaylığı ise her zaman aynı binada sınav yapmaları..normal öğrencileri her sınavda başka binalara yollarlar bizim avantjımız bu.sınava gitme sıkıntınız varsa bulunduğunuz ilçedeki engelli nakil hattını arayıp yardım isteyebilirsiniz.

açıklise'ye kayıt yaptıracağım acaba engellilerden kayıt parası alınıyormu ?a.ö.f alınmıyor biliyorum açık lisede'kayıt yaptırırken alınıyor mu ?

aöf bürosunu saatlerdir arıyorum sürekli meşgul bizzat birilerine sorduracağım

rica ederim evlere gelinmiyor sabit bir binada yapılacak sınav

evet aöf sınavları sabit bir binada yapılacak

Üst Alt