Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Açılan sınavda sizden daha düşük puan alan biri işe yerleştirilebilir mi?

petitgirl

Üye
Konular
28
Reaksiyonlar
0
İşkur ilanlarına baktım , engelli çalışan arayan tüm özel kurumlar beden işçisi arıyor bu nekadar saçma birşey, engelliler eğitimleri düzeyde bir işte neden çalıştırılmıyor? O zaman engelliler üniversitelere alınmasın madem mesleklerini yapamayacaklar. Bir de şunu soracağım diyelim devlet engelli memur alım sınavı açtı ve 95 puan aldınız daha düşük puan alan birini torpille mülakat esnasında sizin yerinize alabilirler mi
?

Bu arada devlet yeni kanunla 50 ve üzeri işçi çalıştıran yerlerde engelli çalışanın ssk sının tamamını karşılıyor ( asgari ücreti kadarını ) ,eğer küçük bir işyerinde çalışırsanız da %50 sini karşılıyor,yani ben öyle biliyorum.

DEVLET bu her türlü şey döner..

Bu arada omurilik felçlisi arkadaşa çok geçmişolsun, ama şunu merak ettim felç geçirmeden önce ssk ya da bağkur gibi bir sgk başlangıcın yoksa engelli olduktan sonra ilk kez başlarsa gene de malulen emekli olunabiliyor mu?

Ben Kimyagerim çalışmıyorum eğitimimi çocuklara ders vererek kullanıyorum sigortamı babam ödüyor , ama bu düzen çok bozuk bir düzen herkes her an engelli olabilir artık insanlarının eğitimlerine beyinlerine önem verilmeli bu böyle gidemez, gitmemeli.

kurumlar memur alımlarında açık kadro sayısının 4 katını mülakata çağırıyor ve onlarla mülakat yapıyor
genelde yazılı sınav puanı ve sözlü mülakatın ortalaması 70 olanlar başarılı oluyor.
95 almış birinin mülakatta 40 alması durumunda başarılı olamıyor
vede böyle bir durumda bir hak idda edilemiyor.
itiraz edildiğinde mülakatta salt bilgi değil giyim görünüş hal davranış,konuşma ,kendine güven vs bi sürü şeyede baktıklarını söylüyorlar.

Üst Alt