Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Adana'da Halk Otobüsleri engellilere ücretsiz oldu!

miremur

Üye
Konular
16
Reaksiyonlar
0
Büyük Şehir otobüslerine nasıl engelli kimlik kartı gösterip biniyorsak aynı şeklide halk otobüslerinede ücretsiz binilecek.Hemde ağır engellinin refakatçiside ücret ödemeyecek.Adana Büyük Şehir meclisi kararı aldı.Öneriyi Türkiye Sakatlar Deneği Başkanı Halis Kasap vermiş...Teşekkürler herkese.....

özel halk otobüslerindede uygulanırsa iyi olur..

Zaten arkadaşımızda özel halk otobüslerinin ücretsiz olduğunu vurgulamış :)

" Büyük Şehir otobüslerine nasıl engelli kimlik kartı gösterip biniyorsak aynı şeklide halk otobüslerinede ücretsiz binilecek."

Darısı diğer şehirlere olsun diyelim. Emeği geçen herkesten ALLAH razı olsun.

BELEDİYELER VE DERNEKLER BİDE EVİNDEN ÇIKAMAYAN ENGELLİLERİ EVDEN ÇIKARABİLMELERİNİ SAGLASA.EVİMİZ 3. KAT BELEDİYELERE ,SOSYAL HİZMETLERE, DERNEKELRE VE Bİ ÇOK YERE YAZMAMA RAGMEN Sultangazi Belediyesi'nden Engelliye zel Asansr - Sultangazi Belediyesi BUNA BENZER BİŞE İSTEDİM YAPACAK GÜÇLERİ OLMADIGNI VE VİCDANI OLAN BELEDİYELRİN YAPCAGINI SYLEDİLER.DEMEKKİ BİZİM ADANA BELDİYESİ VİCDANSIZ OLUYO:mad:

izmirde bedava biniliyor ama kontörlü adana büyük şehir belediyesini tebrik ediyorum

Özer beyin söylediklerine katılıyorum, izmirde kontör sistemi var umarım kalkar

ADANA'daki arkadaşlar henüz Özel Halk Otobüsleri bedava değil. Birkaç defa bindim para istediler.. Halk otobüslerin işletmesini telefonla aradım, şimdilik bedavayı geri çekmişler. Çalışmaların devam ettiğini ileride açıklama yapacaklarını parası olmayan özürlü arkadaşlara şöförlerin yardımcı olabileceğini belirttiler. Bazı şöförlerin bu konuda duyarsız olduklarını bunlarında kendilerine şikayet edebileceğimizi belittiler..

Metin'im numara yapıyorlar bindirmemek için,ben bizzat TSD Başkanı aradım o dediki şikayet edin bakın ne oluyor diye!ben bir ara yanına geldiğimde meclis kararını sana getireyim olmazsa onu göster....

Üst Alt