Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Aday memur ve barınma

Konular
20
Reaksiyonlar
0
Çalışma bakanlığında aday memur olarak atandım çok şükür. İl dışına çıkacağım. Aday memurlara (ben bekarım) barınma konusunda yardımcı oluyorlar mı ? Misafirhaneden falan bahseden oldu akrabalardan ancak böyle bir hakkımız var mı?

Hayırlı olsun ..
Misafirhanesi vardır kesin kurumun internet sitesinden öğrenebilirsin ayrıca sana öğretmen evlerini önerebilirim..

Teşekkür ederim , öğretmen evlerini kullanmama müsaade ediyorlar mı ?

bütün devlet memurları öğretmenevlerinden yararlanabilir. fakat günlüğü 25-30 lira öğretmenevlerinin. sürekli kalacak durumda olanlara indirim yapılıyor mu sormanız gerekir bunu. benim bir aday memuru arkadaşım, atandığı yerdeki öğretmenevinde aylık 240 liraya kalabiliyor mesela.

Polis teşkilatınd a memur aşcı oalrka giden bir arkadaşım aylık 300 liraya kalıyordu.Send e yararlanabilirsin.

Üst Alt