Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Adli vaka sonucu %22 calısma gücü kaybı ile ne kadar tazminat alırım? [Hukuk]

aygunda

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
adli vaka sonucu %22 calısma gücü kaybı ve 18 aya kadar gecici is göremezlik aldım

ne kadar tazminat alırım ve ne gibi haklarım vardır

%22 meslekte kazanma gücü kaybı ve 18 aya kadar işgöremezlik tazminatı

28 yasında yaralandım ne kadar tazminat alabilirim

Gönül isterki 200bin alın,

ama nasıl yaralandınız, nerde yaralandınız, yaralandığınız dönemde ne kadar maaş alıyordunuz gibi detaylı bilgileri yazarsanız arkadaşlar daha kesin sonuclarla size yardımcı olucaktır

shoalin
sahııs tarafından yaralandım %100 kusurlu o donemde 2011 yılında 900 lira maas alıyordum

dostum her yere konu acmışsın zaten, bi onları kontrol et, sorulan sorulara cevap ver bence!

shoalin iste bende onu diyorum sahsa tazminat davası actım %22 mneslekte kazanma gücüne karsı ve 18 ay iş göremezlik var ortalama ne kadar tazminat cıkar bunda

dostum dava tazmınatlarda adlı olaysa bunun bi oranı yoktur, sen dersin ben şu kadar tazminat istiyorum, bunun bi hesaplanması yokki.

çalışırken iş yerınde yaralanırsın, bilir kişi hesaplar aldığın maaş kaç ay yattığın, iyleşme sureci, işin statüsü vs vs diye gider,

sen kavga sonucu yaralanmışsın, yaralayan kişiden şikayetci olursun avukata gidersin şukadar tazminat istiyorum dersin, avukat yönlendirir seni zaten,

2003 yılında bi arkadaşım kavgayı ayırayım derken silahla göğsünden vuruldu, vurana 300bin tl degerinde tazmınat davası actı, beni madur ettı calıamadım vs vs diye

@sholin haklısın benim dosyamda bilirkişiye gidecek az cok aktüerya hesabına göre bunun hesabını sormak istemistim geri kalan yasamımı %22 eksik sürdürecegim daha fazla efor sarfedecegim yani benim istedigim aktürerya olarak hesap adlitıptakı rapor zaten mevcurt iyilesme süresü 18 aya kadar

aygunda

işte senin olay farklı, o bahsettığım arkadaş hesap kitap yapmadı maddı manevi 300 istedi, mahkeme sonuclandı 230bintl almıştı, tabikide mahkeme bi oran belirliyor, ama burda bilir kişinin hesabı, nasıl bir iş gücü kaybı olduğu, hastalının ne aşamada olduğu, iyileşme surecınde nasıl bir tadavı gecirdiğin, piskolojik tranvanın olup olmadığı, vs vs vs diye diye uzar gider bu, yanı bu sesap sana bağlı, o dediğim arkadaşa avukat 50bin alırsın demiş mesala, ama adam 300bin açtı mahkeme 230bin mi ne verdi, anladınmı?

bu olay 2 kişi arasında olan bir durum olduğu için sen ne istiyorsan o kadarlık dava acılacak, mahkemede derki bu olay atıyorum 300bin olmaz. 150bin olur sonuca bağlar yada derki bunu bilir kişi raporlarıyla bakalım oyle karar verelim vs vs vs

daha önce iş kazası sonucu sol isaret parmagı pif eklemden ampute daha sonra sag kolumdan yaralandım ve adlı tıptan rapor aldım %22 rapor vermisler ama karsı taraf itiraz etmıs is kazasında oparmak kaybı oldugu icin bunu yaralanma ile birlikte degerlendirikleri icin acaba tum vucut fonksiyonlarımı kabul edilir calısma gücü kaybında yoksa sadece yaralandıgım kısım oranı mı kabul edilir

28 yasındayım %22 çalısma gücü kaybı ve 18 aya kadar gecici iş göremezlik raporum var karsı taraf %100 kusurlu ortalama tazminat miktarım nedir

aktüerya hesabı yapabilen varmı

28 yasında %22 calısma gücü kaybı 18 aya kadar gecici is göremezlik karsı taraf %100 kusurlu nekadar cıkar acaba tazminat

aygunda

Aynı konuya beş kere aynı soruyu sormak yerine telefon açıp avukatınıza neden sormuyorsunuz?

Dava açılmış, devam eden bir yargılama süreci var, burada kimse ne sizin ne karşı tarafın dilekçelerini gördü. Size cevap verebilmemiz mümkün değil.

Karşı taraf neden %100 kusurlu, aranızda hiçbir husumet yokken, birbirinizi tanımıyorken, aniden gelip sizi mi bıçakladı bu adam?
Ceza davasından mahkumiyet kararının çıkmış olması tazminat davasında adama %100 kusur verileceği anlamına gelmez. Hakim kararı verirken mutlaka hakkaniyet indirimi uygulayacaktır ve hangi oranda uygulanacağını dosyayı bilmeden söylememiz mümkün değil.

Avukatınız ne kadar tazminat alabileceğinizi söylemişse o kadar alırsınız. Avukatlarınızla konuştuktan sonra onların bilgilerini forumlarda sınamaya kalkmayın. Avukatınıza güvenmiyorsanız azledin, güveniyorsanız da sorularınızı ona sorun.

ücretsiz destek
su an bilirkişi aktüeryaya gitti avukatım hesabı yapamıyor ben ortalama ne kadar cıkar dıye sormak istedim

Aktüerya , bilirkişi hesabı bılen vaarmı ortalama olarak

Üst Alt