Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Adres değişikliği yaptım.Gelir testi bulunamamıştır ibaresini nasıl değiştirebilirim?

mendozzz

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
selamun aleykum arkadaşlar . hayırlı bereketli cumalar herkeze .

2011 senesinden beri 2022 maaşı alıyorum . Adres değişikliği yaptım . daha önce kardeşimle oturuyordum şimdik ablamla beraber oturuyorum . ablam ölüm aylığı alıyor . saglık primi kesildikten sonra sgk de eline net 526 tl eline geçiyor . ocak 2015 maaş bodrosunu vakfa verdim . 250 kira ödüyoruz kira kontratınıda vakfa verdim . ikametgahı nüfus müsdürlüğünden adres bilgilerinide verdim . il ilçe Vakıf değiştirmedim . VAKIF aynı .E-devlette 2002 engelli maaş ödemem devam ediyor fakat gelir testi sonucu bulanamamıştır diyor .
vakfa gitti git sgk ya güncellet dediler . sgk ya gittim onlarda ödemen devam ediyor neyin tespitini güncellicez dediler . öglenden sonra yeniden vakfa gidicem . kafam takıldı bu durumu nasıl düzeltebilirim . gelir testini vakıf yapıp güncellemiyormu . gelir testi bulanamamış Yazdıgından dolayı maaşımı yatırmıyabilirlermi . bu konuda bilgili arkadaşların yardıma ihtiyacı var

e devlette ödeme devam ediyor . gelir testi sonucu bulunamamıştır yazıyor . gelir testini hangi kurum güncelliyor arkadaşlar bilgi lütfen

mendoz
gelir testi bulunamamıştır nerde yazıyor? sorgu ekranındaki bilgileri oldugu gibi buraya kopyalar mısın bi?
bir de sağlık provizyon sorgulaması yap.
şuradan sağlık provizyon sorgulama menüsüne gir:https://esgm.sgk.gov.tr/Esgm/SpasSorgula

istenilen bilgileri girdikten sonra da açılan sağlık provizyon sorgulama ekranına bugünkü tarihi yaz.
sonra kimlik bilgilerini gizleyerek ekrandaki bilgilerde ne yazdığını buraya kopyala.
kendi kimlik bilgilerini gir lütfen.

Üst Alt