Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

AFO için yeni rapor almam gerekiyor mu?

Konular
11
Reaksiyonlar
0
Slm arkadaşlar

Vergi indiriminden ve en kötü ihtimalle yüzde 40 alıp 1.5 sene sonra senelerimi doldurup erken emeklilik haklarından yararlanmak amacı ile yeni rapor çıkartma girişimlerinde bulunacağım... 2000 senesinde çıkartmış olduğum raporum yüzde 45 iken 2009 senesinde vergi dairesine gittiğimde yeni rapor çıkartmamı istediler (eski raporumda süreklidir ifadeside ne hikmetse seçili değildi) alsancak dev. hast. heyete girdim ve sonuç büyük hüsran yüzde 20 verdiler (Süreklidir seçili ne işe yarayacaksa bu oran ile onu da anlayabilmiş değilim) itiraz dilekçesi doldurdum ve öylece kaldı..

her iki bacağımda doğuştan polio sekeli bilek düşüklüğü kas ,sinir zayıflığı kemik gelişimi bozukluğu var 5 ameliyat geçirdim doğumdan bu yana.....yeni raporda bileteral polio sekeli diye yazmışlar..Uzun lafın kısası gidip 2 bacağım için ortez ( AFO ) yaptıracağım hem yürümemi kolaylaştırması için hemde rapor oranına etki edeceğini düşündüğüm için.. sonuçta zaten bu ortezleri kullanmam gerekiyor fakat ben ihmal ettim:(

Sorum şu ki bu ortezlerle heyete girdiğim zaman benden AFO lar için ayrıca önceden alınmış rapor veya kullanabilir kağıdı reçete gibi şeyler isterlermi buna benzer yorumlar okudum sitede istanbula gidilecek onaylatılacak falan deniyor doğru mudur bir de AFO için mi uğraş vereceğim bilmek istiyorum....

Ayrıca vergi indirimi için yapılan başvurularda vergi dairelerinden oranlar düşürülüpte geri dönüyormuş bazı raporlarda hakem hastanelerin raporları ise düşürülmeden onaylanıyormuş direk hakem hastaneyemi gitsem acaba ?? bu konular hakkında beni aydınlatabilirseniz sevinirim.

Arkadaşlar bu konu hakkında bilgisi olan var mı? Şöyle etraflıca tek teek anlayabileceğimiz dilde basit bi şekilde anlatabilir misiniz? Onay için Ankara ya da İstanbul'a gidince alınacak olan rapor nedir..? Protez için alınmış rapor örneği elinde olan var mı? Ekleyebilir mi, merak ediyorum nasıl bişi bu rapor, görmeden detaylarını öğrenemicem de..:)

Üst Alt