Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ağır psikiyatrik hastalığı olan babam için hangi haklardan yararlanabiliriz?

fry123

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar daha öncede konu açmıştım. Babam hakkinda.
Kendisi bazi nedenlerle akil hastanesine yatırıldı iki kere. Annemle babam ayri

Ayrildiklarinda babamin garip davranışları vardi fakat ben o yasta anlamadim ne olduğunu. O köyle yasiyordu biz ilcede.

Akil hastanesindeki doktoruyla konuştum ve atipik psikoz olduğunu söyledi.

Aslidna sorum şu, babam bir suru dava acti ve akil hastası olduğu gerekcesiyle bu davalar düştü.

Babam işini kaybetti, isskz gucsuz. Kendj ailesinin hic birseyden haberi yok. Cahil insanlar hastalığı bir türlü kabul etmiyorlsr. Zaten onceden fark etselerdi belki bu asamaya gelmicekti.

Babam isini gücünü kaybetti suan parasi yok devlet akil hastasi diye annemi vasi atamak istedi ama annem kabul etmedi. Çünkü çok tartismali ayrildilar annemi oldurcekti babam.

Babama sosyal bir yardim baglatabilir miyim

O istemiyor cunki hasta oldugunu kabul rtmiyor hala.

Bülent bey teşekkür ederim. babama teşhis kondu ama son durum ne bilmiyorum bu durum raporlandı mı neler yapılıyor vs.
sadece mahkemede akıl hastası yerine kondu.
bunun için bir şey yapmam gerekiyor mu?
kusura bakmayın. bu konularda tek basıma araştırıyorum. herkes tarafından yalnız bırakılmış durumdayım.babam için elimden geleni yapmak tek istediğim ama ne yapacagımı bilmiyorum

kadeşim babanın tedavi olması gerekiyor çok kez hastaneasde yattım hemen hemen babanızla aynı sıkıntıları yaşamışız zor bir durum ben hala düzelemedi ben bipolar has btasıyım kimseler bizimgibilerin halinden anlamaz

Babami nasil tedavi ettirebilirim. Akil hastanesinde elektro sok uygulayip oldururler diye gitmek istemiyor oraya. Şuan biz de ondan uzağız. Okul acilacak bir aya :(

Geçmiş olsun öncelikle

Babanıza hastalıkla ilgili terapi ayarlayın grup terapisi de olur. Tıp fakültesinde veriyorlar bir soruşturun veya bir doktorla görüşme sağlayamazsanız özel bir psikolog da verebilir. Orda anlatırlar hastalığın ne olduğunu. Hastalığı tanıdıkça kurtulmanın yollarını arayacaktır.

Ozele gitme sansimiz yok ama tip fakultesini bir sorusturacagim

Üst Alt