Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ah o iğne yok mu! [O An]

savarona

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
ilk önce selam, ben yeniyim daha burda. ben de kendim den birşeyler anlatayım.
ben 2 yaşıma kardar normal yürüyormuşum, sonrasında ateşli bi hastalık ve sonunda da iyne. ah o iyne... ve sonuş sağ bacagım diz altından felç.
ben okula başaladıgımda anladım artık ben böle kalacakdım. amaliyatlar gecirdim, ama daha kötü oldu. okul hayatımı bitirdikden sonra calışmak istedim, cünki evde kalmak istemiyordum.
evden işe, işden eve... dışarı cıkmam. nedeni, utanıyorum, bana bakılmasını istemiyorum, bu beni cok yoruyordu ve calışdıgım yerde iki arkadaşım benle fazla ilgilendiler. beni dışarı cıkardılar, bana hayatı öğretdiler. o an anladım ki ben kendime ceza veriyormuşum.
calışdıgım yerden ayrıldım, turizm işine başladım, şehirler arası calışan bir biroda işe başladım, oranın ortamı daha degişikdi.
fazla uzatmak istemiyorum, burada hayat öncekinde da iyiyiydi. şimdi halimden menmunum. istedigim heryere gidiyorum, sıkıldıgım an seyahata cıkarım, yeni yerler görürüm
benden siz arkadaşlara (karamsarlara) sakın ha, cıkın, hayat güzel hayat sizle dalda geçmesin, siz hayatla dalga gecin. tanışdıgım birkaç özürlü arkadaşlar var, onlar da karamsarlıga düşmüş, ben kendimce birşeylar acıkladım, şimdi bana devamlı tşk ediyorlar
istanbul okmeydanında bastonla keklik gibi seken yakışıklı birini görürseniz o benim byyyy

ÇOK GEÇMİŞ OLSUN, AMA HAYATA TUTUNMANIZ VE YAŞAMIN TADINI ÇIKARMANIZ HARİKA. HEP MUTLU,SAĞLIKLI VE HUZURLU YAŞAMANIZ DİLEĞİYLE...

a.selam hoşgeldin aramıza.Geçmiş olsun diyeceğim ama geçmeyeceği malum,onun için bunada şükür.Kısa zamanda hayatın güzelliklerini iyi vede kötü yönlerini öğrenmeniz güzel bi duygu.Bundan sonraki hayatınızdada mutluluklar vede başarılar dilerim.Paylaştığın için tşkler.

ÖNCELİKLE HOŞ GELDİN ARAMIZA.GEÇMİŞ OLSUN YAŞADIĞINIZ TALİHSİZLİK İÇİN.DEDİĞİNİZ GİBİ HAYAT DEVAM EDİYOR BİZLERDE ÖYLE.ÖYLEYSE DEVAM DEVAM, DEVAM TAAAKİ SON NEFESE KADAR.

HAYATA BAKIŞIN ÇOK GÜZEL..
HEP BÖYLE KAL OLUR MU...

geçmiş olsun öncelikle aramıza hoşgeldin hayata bakış açından dolayı seni takdir ediyorum :)

tşk

hepinize ayrı ayrı teşsekür ediyorum saolun beni aranıza kabul etdginiz için SİZİ SEVİYORUM HAYATA DEVAMMMMMMMMMMMMM

hayat bu neler yaşayacağımızı bilsek önceden kimbilir neleri düzeltirdik
hayatımızda.... geçmiş olsun.. :) yaşama sevincini kaybetmemeni diliyorum..
haydiii...rast gelsin... :) :)

Üst Alt