Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Aile nakdi sosyal yardım onaylanmış olmasına rağmen teslim alamadım!?

azad21

Üye
Konular
29
Reaksiyonlar
3
E devlet aile nakdisosyal yardım lasmadan yardım ödemesi 3 ayda bir alıyordum bir haftadır onaylanmış ödeme teslim edilebilir diyor fakat para hesap ta yok banka ya gittim TC bazında baktılar gişede yine yok ne yapabilirim bu konuda bilgisi olan arkadaşlar cvb yazarsa çok sevinirim

azad21

nAKDİ SOSYAL YARDIM DEDİĞİNİZ 3 ayda bir verdikleri 200 ila 400 tl arasındaki paramı yoksa kısa çalışma ödeneği denen işsizlik maaşımı 1000 küsur lira eger 2 si ise 5 ekimde bankaya yatacakmış ilk dediğimse 200 ila 400 vs arası önce e devlete görünür sonra teslim edilebilir yazar burada arayıp bilgi veriyorlar ptt den çekiliyor bence bulunduğun ildeki vakıf ı ara derim teslim edilebilir dendiğinde hemen hesaba yatmıyor yani kömür yardımıda olabilir

Kaymakamlığa başvurduysan ben oraya başvurdum bana Vakıfbank tan hesap aç dediler açtım bankanın verdiği kağıdı oraya verdim ayda 1 başvurup dilekçe verip nakdi yardım 1.5 yıl kadar aldım yani 2022 gibi pttye yatırmıyorlar vakıfbanka

bbgugur

Alakasi yok hocam bulundugun ilin vakifina gore degisiyor ben 4 5 kere aldim hepsini pttden aldim

Üst Alt