Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Akatizi'ye ne iyi gelir?

ilaca bağlı oluyorsa akineton veya dideral kullanabilir ben de geçmiyor akatizi bir türlü

bazen akatezi yaşıyorum. ilaçlar etki etmiyor. hastaneye başvurursam ne olur? yatış yaptırırlar mı yoksa iğne vs mi yaparlar?

@(Gölge),
yanlış anlamayın aile hekimi bu ilaçtan için uyuşturucu demişti noroloji ben sizi kurtarırım demişti ve bu hapı vermişti iyi de geldi hastamıza

Doktorlara güvenme haberlere bakmiyormusun yenidoğan çetesi çikmiş hergün 10 adam ölüyor😜😜

bunlar nasıl Hipokrat Yemini etmiş bizim burda ki psikiyatri e ben seni çağırdım mı niye geldin diyor bazı hastalarına

Akineton (Biperiden) duruma uygun dozda alındığında antiakatizi olarak çalışır.

Psikiyatrik ilaçlar yapay yoldan ayakta uyumaklar
Kendinden emin olmamak, kendinden korkmak
Şizofrenlik mi psikozluk mu bilemem ancak
Hepimizin sonu toprak6
Hepimizin sonu böyle olacak.

Akatizi için dideral kullanıp faydasını gören var mı?

akat izi yeni yyürüyüş iyi gelir aktivitede iyi gelir uyku düzenide iyi gelir ama ilaç bunları yapmana mani olabilir çünkü ağırdır psikoz ilaçları en öönemlisi akat izi varsa doktordan ddüzenli bir çözüm alacaksın öyle yok dideral verıyım yok başka ilaç verıyım olmuyor doktor para kazanıyor ilaç başı iki ucu çoklu değnek işte hayat zor

Üst Alt