Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Aktif vakumlu protez yaptırdım ama hiç memnun değilim, mağdur edildim!?

ist01

Üye
Konular
45
Reaksiyonlar
45
merhaba arkadaşlar geçtiğimiz mart ayında istanbul da bir ortez protez atolyesinde çift diz altı aktif vakumlu protez yapıldı ve mağdur edildim

protezleri bir türlü rahat kullanamıyorum en fazla 15 20 dk yürüdükden sonra başlıyor ağrılar seklemeler verdikleri silikonlar okadar dandik adiki ayağım resmen çakmakla yakar gibi yakıyor oturarak yolculuk edemiyorum daha doğrusu protez ayağımda en fazla 15 20 dk rahat sonrası çin işkencesi oluyor

sgk ödemeli yaptırdığım protezden memnun değilim bu konuda ne yapabilirim protezi yapanlar sa ilgi alaka sıfır herşey normal diyip geçiştiriyorlar bu konuda yardım ve fikirlerinizi bekliyorum

Hangi firmaysa söylede bizde yanmayalım.malum bende aktif vakum yaptırıyorum bu ay.

Üst Alt