Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Akülü araç alırken nelere dikkat etmeliyiz?

efe can

Üye
Konular
94
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar bazı arkadaşlarımız akülü araçlarının çabuk arızalandığını ve tamirinin çok pahalı olduğunu yazmışlar. bunların birkısmı da meyra olduğunu belirtmişler. oysa benim bildiğim kadarıyla meyra çok kaliteli bir araç. yoksa ben yanlış mı biliyorum. pahalı olmasının sebebi de bu bence.
bu konuda bilgisi veya tecrubesi olan arkadaşlar görüşlerini bizimle paylaşırlarsa sevinirim

Meyra aracım var 7 senedir kullanıyorum önemli olan bu araçlarımızı temiz kullanmamız bakımlarını zamanında yaptırmamız otomobil gibi düşünün aküsü, motorlarının bakımı,genel temizliği,lastiklerinin havalarının kontrolü v.s v.s ozaman uzun süreli kullanmamak için hiç bir neden yok. meyra aracımı Ankarada klavuz medikalden aldım bakımınıda burada yaptırıyorum meyra gibi bir aracada bakımları bence çok pahalı değil yada bu firma uygun yapıyor yararlı olursa www.klavuzmedikal.com

Merhaba arkadaşlar,

Bende yeni bir akülü sandalye aldım. Ankara'da bulunan medikal'den ama alalı 3 - 3,5 ay oldu, hemen arıza verdi. Acaba sizlerinde akülü sandalyenizinde sağ motorun'da aşırı ısınma, ısındıktan sonra joystick'inde almama yani ilerlememe gibi sorun yaşayan arkadaşlarımız varsa ve bu konu hakkında yaşadıklarını anlatırlarsa memnun olurum. İnşallah sizlerden en kısa süre içersinde cevap yazacagınızı umut ediyorum.

Arabamın markası aşagıda vermiş olduğum link'tedir.

Untitled

Üst Alt