Merhaba arkadaşlar kendi araştırmalarım ve düşüncelerim üzerin konuyu açayım ve tabi ki sizinde görüşlerini almak benim için çok önemli. Öncelikle akülü araçları tam olarak üreten bir firma yok, akü, joystick, güç modülleri, mekanik aksamı vs. bunların hepsi tekelden çıkmıyor. Saydığım parçaların hepsini üretmek yerine bizler joystick ve güç modülü (yerli üretim bulamadık varsa düzeltin lütfen) için Ar-Ge çalışması ve sonrasında üretim yaparak kullanıcıya (Teknik servis imkanı ile) sunmayı düşünüyoruz. Tabi Bu konuda bilgi için çoğu firmayla görüşme talebinde bulunsak da geri dönüş alamadık (Sanırım ithal edip satmak daha çok kazandırıyor ! ) Sonrasında ve aslında ilk yapmamız gereken şey aklımıza geldi kullanıcı ile beraber Ar-Ge sizlerden fikir almak daha sağlıklı olacak.
Not:Bizler ; Ankara'da bir devlet üniversitenin Bilgisayar, Elektrik-Elektronik Müh. Akademisyenleri ve ben öğrencisi olarak sizlerden, istek ve fikir bekliyoruz.
Not:Bizler ; Ankara'da bir devlet üniversitenin Bilgisayar, Elektrik-Elektronik Müh. Akademisyenleri ve ben öğrencisi olarak sizlerden, istek ve fikir bekliyoruz.