Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Akülü tekerlekli sandalye ile uçak yolculuğu yaptınız mı? Ek ücret alıyorlar mı?

naser34

Üye
Konular
33
Reaksiyonlar
0
Merak ettiğim akülü tekerlekli sandalyeden ek bir ücret alıyorlar mı?

Biliyorsunuz belirli bir ağırlığa izin veriliyor. Valiz olarak manuel sandalyeden ek bir ücret istenmiyor. Ama akülü sandalye 80 -100 kilo geliyor. alıyorlarmı acaba böyle bir tecrübesi olan bir arkadaşımız varmı?

Benim manuel sandalyem var.Nasıl uçuyorum.Uçağa nasıl biniyorum, yardım eden falan oluyor mu? Sandalye bagaja mı koyuluyor ?

Hiç uçmadığım için soruyorum.Uçmanın artı ve eksileri nelerdir ???

konuyu ben de merak ettim.akülü sandalye ile uçağa binebiliyor muyuz ve ek ücret alınıyor mu .tecrübeli arkadaşlar ?

Ben manuel ile seyaht ettim.Ve artık uzun yolculuklarda kesinlikle uçak tercih ediyorum.Tekerlekli sandalyeli olduğunuz bildirdiğiniz durumda size görevli veriyorlar uçağa asansör ile çok rahat bir şekilde herkesten önce biniyorsunuz.Uçağın koridoru dar olduğu için uçağa yanaşan kamyonet kasası genişliğindeki asansör üzerinde uçağın dar koridorundan geçebilecek şekildeki bir tekerlekli sandalyeye geçiyorsunuz.Ben tek başıma seyehat ettim ve hiç bir sorun yaşamadım.KESİNLİKLE ÇOK RAHAT, ÇOK PRATİK, ÇOK UCUZ :),ÇOK KEYİFLİ BİR SEYEHAT.

Ek ücret falan kesinlikle yok.Akülü sandalyeler içinde aynı durum geçerlidir büyük ihtimal...

ingiltere ye havayoluyla gittim geldim. sağlık raporunuz yanınızda olursa akülü veya manuel farketmez rahatlıkla görevlilerin yardımıyla çok rahat seyahat ediyorsunuz.

Üst Alt