Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Akut pankreatit hastalığına rapor veriliyor mu?

Selam, Bende Akut Nekrotizan Pankreatit hastalığı geçirdim. Ameliyat oldum. Dalak ve safra kesesi alındı. Pankreas’ında 3/2’si alındı. Bu rahatsızlıktan kaç puan alındığını bende merak ediyorum? Siz puan aldınız mı ?

Burhan bey , bende sizinle aynı rahatsızlıkları geçirdim benimde safra kesesi hariç dalak ve pankreas ın bir kısmını aldılar .. siz bu rapor konusunda ne yaptınız ? Banada bilgi verirmisiniz ? Teşekkürler

Merhaba bahayurt
Ben hastaneye engelli raporu için başvuru yaptım.Akut Nekrotizan Pankreatit ( Pankreas’ın 3/2’si alındı ) ve Dalak’ın alınması ile ilgili bana %55 verdiler.Tabi birde diabet ve tansiyon’ dan %28 verdiler. Toplamda bana %68 ve süresiz rapor aldım.

Bilgi ;
Akut Nekrotizan pankreatit için benim anladığım kadarı ile engelliler için https://depo.btu.edu.tr/dosyalar/engelsiz/Dosyalar/ozurlu_rapor.pdf böyle bir sayfa var. Buradan açıp baktığın zaman sayfa 74-75’ teki sınıf3’e giriyor ve %50 puan benimki. Dalak için ayrı %10 vermişler puan olarak.

bahayurt

merhaba bende arada pankreatit atakları geçiriyorum çözüm bulamadık yada iyi bir doktora denk gelemedim yardımcı olur musunuz

Üst Alt