Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Alibaba'dan alışveriş yapan var mı?

ozlemurat

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım alibabadan almak istediğim fön makinesi kargo ücretiyle beraber 36.09 dolar diyor ama ingilizce bilmediğim için çeviriden konuşsamda pek anlaşamadık.sizden ricam ve sorum bu ürün sizce korgo suyla beraber bu fiyat mı ekstra gümrük parası filan çıkar mı acaba ilk defa alışveriş yapıcagım için bilmiyorum aranızda burdan alşveriş yapanları görünce sizlere danışmak istedim yardımcı olabilirseniz cok sevinicem
linki yazdım buraya
Multifunctional hair sticks hair roller hair dryer comb small power hairdressing tool-inHair Dryers from Beauty & Health on Aliexpress.com

merhaba bu site aliexpressdir,toplam fiyat 37 dolar gomruye falan takilmaz

hım sadece o kadar diyosanız.inşallah öyledir ordan hiç bir şey almadığım için çekiniyorum kredi kartından çektirmek doğru olurmu

alibaba.com topdan satis sitesidir,aliexpress ise tek-tek almak icin.kredi ben de kredi kartiyla aliyorum,ilk once saticinin raytingi ile ilgilen,sag tarafda,96% uzeri raytingi varsa al/

Extra gümrük vergisi çıkmaz ürün alırken satıcının sağ üstteki positive feedback ve sayfanın en altındaki yıldız verilerek yapılan kullanıcı geri dönüşlerine bakmak gerekli.O linkteki ürünü daha önce kimse almamış ve geri dönüş yapan yok görünüyor.
Ayrıca kargo parası çok fazla çinden çok nadir kargo ücretiyle satılır ürünler kutusu ve ağırlığı büyük falansa alınır 15 dolar ücret.
High Power ALFA AWUS036H 1000MW WIFI USB Adapter 5DB Antenna Realtek8187L Chipset Free Shipping Dropshipping-in Network Cards from Electronics on Aliexpress.com

Benim 1.5 ay önce aldığım ürün 23 gün civarında geldi verdiğim linkte kullanıcların memnuniyetini görüp aldım.

Ayrıca kredi kartı yerine bi sanal kart oluşturun bütün bankalarda var bu özellik daha güvenli olur.

cevabınız için teşekkür ederim ama sanırım alıcagım kişi fazla güvenilir değil :(((

sayenizde nereye bakap güvenilir olucagını farkettim şimdi onlardan birini seçip sipariş vericem

sorun bitmiyor alibabadan alışverişi tamamlayım artık diyorum ama bu seferde adres bölümünde sorun çıkıyor ev adresimi girdiğimde sadece İngilizce girin diyor bunu halledemiyorum

aynen dediniz gibi yapıyorum ve kafayı yıyorum deliricem yaaaa.
mesela cumhurıyet mah sini kbul etmiyor İngilizce yazın fiyo dediğin gibi ğşç gibi harf kullanmıyorm ki

yıldızlı *[FONT=arial]zorunlu bilgi gereken yerleri boş bırakıyor olabilirsiniz.

[/FONT]
http://us.ae.aliexpress.com/wsuser/manage/account_settings.htm

buradan
[FONT=Arial]Edit Üye Profili-Edit Member Profile

[FONT=Verdana] cumhurıyet yazınca yanlış oluyor i'lerde sorun olmasın?[/FONT][/FONT]

Üst Alt