'O an'ı hatırlamıyorum.
Arabanın arka koltuğunda oğlumla birlikteydim.
Kazadan 5 dakika önce oğlumla yer değiştirdim, bunu bir iç sıkıntısı ile yaptığımı anımsıyorum.
Sonrası yok; ta ki kazadan yirmi gün sonrasına kadar.
Yanımda olanlar kaza anında konuştuğumu, kazadan sonra onları yönlendirdiğimi anlatıyorlar
Ama doktorlar beynin bunları sildiğini söylüyor.
...
...
...
Alıştım sanıyor insan
Herkes bakıyor "ne kadar güçlüsün" diyor.
Ne güçlüyüm ne de alışabildim.
Çoğunuza göre belki çok şanslıydım.
Olay başıma geldiğinde 37 yaşındaydım. Emekliliğime 8 ay kalmış, 10 yıllık evli, 8 yaşında bir oğlum ve geleceğe dönük hayallerim vardı.
Bir şeyi özlemek için tanımak, tadını bilmek; kıymetini anlamak içinse kaybetmek gerekiyormuş.
Bir tek kazancım var, o zamana kadar dostum arkadaşım dediğim kişilerin ne kadarının gerçek olduğunu anlamak.
Şimdi ise rüyalarımı seviyorum ve rüyamda bir ertesi gün için plan yapmayı. Çünkü tekerlekli iskemlemi rüyamda parkedip dolaşabiliyorum ve kendi kendime bunu yarın herhangi bir yerde denemeye karar veriyorum.
Birde artık geleceğe dair plan yapmanın ne kadar anlamsız olduğunu biliyorum.
Özür dilerim, yazmak ihtiyacını hissettim...
Arabanın arka koltuğunda oğlumla birlikteydim.
Kazadan 5 dakika önce oğlumla yer değiştirdim, bunu bir iç sıkıntısı ile yaptığımı anımsıyorum.
Sonrası yok; ta ki kazadan yirmi gün sonrasına kadar.
Yanımda olanlar kaza anında konuştuğumu, kazadan sonra onları yönlendirdiğimi anlatıyorlar
Ama doktorlar beynin bunları sildiğini söylüyor.
...
...
...
Alıştım sanıyor insan
Herkes bakıyor "ne kadar güçlüsün" diyor.
Ne güçlüyüm ne de alışabildim.
Çoğunuza göre belki çok şanslıydım.
Olay başıma geldiğinde 37 yaşındaydım. Emekliliğime 8 ay kalmış, 10 yıllık evli, 8 yaşında bir oğlum ve geleceğe dönük hayallerim vardı.
Bir şeyi özlemek için tanımak, tadını bilmek; kıymetini anlamak içinse kaybetmek gerekiyormuş.
Bir tek kazancım var, o zamana kadar dostum arkadaşım dediğim kişilerin ne kadarının gerçek olduğunu anlamak.
Şimdi ise rüyalarımı seviyorum ve rüyamda bir ertesi gün için plan yapmayı. Çünkü tekerlekli iskemlemi rüyamda parkedip dolaşabiliyorum ve kendi kendime bunu yarın herhangi bir yerde denemeye karar veriyorum.
Birde artık geleceğe dair plan yapmanın ne kadar anlamsız olduğunu biliyorum.
Özür dilerim, yazmak ihtiyacını hissettim...