Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Alışveriş yaptığım mağaza ile sorun yaşıyorum..? [Hukuk]

zazaca

Üye
Konular
53
Reaksiyonlar
1
merhaba arkadaşlar,
ben sultanbeyli spotçular çarşınıdan şafaklar mobilyadan yemekodası takımı ve tv ünitesi aldım parasını peşin kkartımdan çektirdim bana sipariş formu verdiler 20 gün sora teslim tarihi yazdılar 30 gün sonra malımı 6 adet sandalyelerim eksik olarak getirdiler tv ünitesinin camlarıda büyük geldi raflara sığmadı onlarıda geri götürdüler aradan 3 ay geçti devamlı aramama rağmen aha bugün aha yarın derken 3 ay oldu hala ses seda yok noterden ihtar çektim süresi doldu notere arkasını imzalattım ne yapmam gerekiyor şimdi telefonlarını açmıyorlar yada kapattılar aramama rağmen meşgül veya düşüyor şimdi ne yapmalıyım
teşekkür ederim cevaplarınız için

tüketici sorunları hakem heyetine şikayet et.. kaymakamlık veya valilikte..

Ödediğiniz meblağa göre ilçe tüketici hakem heyetine veya tüketici mahkemesine başvurabilirsiniz. Kısaca ödediğiniz para 1161,67 Tl den az ise ilçe tüketici hakem heyetine, fazla ise tüketici mahkemesine başvurun.

Merhaba Arkadaşlar ,
noterden ihtar çekince başka bir tanıdıkları mağazadan alarak sandalyelerimi gönderdiler sadece notere verdiğim paradan olduk birazda bu çektiğimiz sıkıntı yanımıza kar kaldı

sikayetvar.com'a yaz arkadaşım. yanlarına kâr kalmasın. herkes bilsin.

var orda yazmıştım oranın bir yaptırımı oluyormu acaba..

Üst Alt