Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Alo 170 SGK İletişim Merkezini kınıyorum!?

Umutlu Vaka

Yeni Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar bu telefonda birileri var mı acaba ? Geçen 45 dk bekledim kimse çıkması dün 42 dk bekledim kimse yok bugünde 38 (hala bekliyorum) dakikadır bekliyorum hala kimse telefona çıkmıyor.... Bu kadar insanın telefon başında olduğunu hiç ama hiç sanmıyorum yazıklar olsun.

Açmamaları daha iyi inan bana:) ne onlar nede çalışanlar hiç birşey bilmiyorlar(!)(düz memurlar). Tekrar kpssye tabi tutsan onları %70i 50yi geçemez:) evli bir bireyin babadan yararlanamayacağını bile bilmiyorlar. Onların aklına uyma bence...

Zaten öyle oldu abi zaten öyle oldu. Bügün 48 dk telefonda bekledim en sonunda dayanamadım 23 km gittim bankaya işimi gördüm söyledikleriyle iş tutmadı yani.

Soracağın soruyu Bimer aracılığı ile sor.Sana email ile cevap verirler.

Alo 170 i bende kullandım çok rahat ulaştım şikayetimi dilekçeye dönüştürdüler 3 iş günü sonra şikayet numaramı söyledim ve sonucu söylediler şikayetim ise beşiktaş sgk rapor bölümünden bilgi alamamktı ve alo 170 bnm adıma bilgi almıştı memnunum yani

ALİ İMRAN;

1 hafta oldu ve 3 gun sonra aradım işimi hallettim

Böyle durumlarda Mutlaka bimere şikayet edin şikeyetler olmadıkça sorunlarımıza çözüm bulunmaz

alo 170 öğlene doğru zor aranır, en iyi ya sabah arayacan yada akşam üzeri filan, ama doğrusunu sölemek gerekirse çok bekletiliyor çünkü bende sık kullanıyorum.

şimdi aradım ve daha karşı taraf bekleme tonu bile çalmadan direk memura bağlandı.

Orada çalışanlar hiçbirşey bilmiyorlar, o hizmet adı altında tamamen göstermelik birşey!!E az 10 kere aradım hiç birinde cevap veremediler iyi yaptıkları tek şey seni sorguya çekmeleri yok tc ni söyle adresini söyle falan ya arkadaş basit bir soru sorucam diyorum yok illaki 5 dakika sorguya çekecekler...İşte arkadaşlar u memleketin kalkınamama sebeplerinden belkide en byüklerinden biri devlet işlerini yapanlar yaptıklarını bilmiyorlar, karambole gidiyoruz....

ALO SGK ve vicdansızlıklar

Bizi yaradan Allah adına gibi yazılar yazıldığında aslında insanın çaresi kalmamıştır.Sözün bittiği yer sonun geldiği başlangıcın nasıl olduğu gibi durumlar ele alındığında başka çare kalınmadığı için Allah adıyla başlarız yazılarımıza.Söyleyeceklerimizi bir türlü buraya yazmaya çalışırken bazen nutkumuz tutulur tam olarak yazmak istediklerimizide yazamayız gerçekten.İçeride tüpün üzerinde tencere içerisinde koyduğum 4 adet patates haşlanırken Alo SGK yı aradım 170 nolu telefonu aradım gene 6 aydır arıyorum Hizmet numarasınıda biliyorum E devlet üzerindende Bimerden Başbakanlığa da yazı yazdım ama her kim telefon kalite açısından kayıt altına alınmaktadır dediysede sonuç yok.Çok ama çok güzel şeyler olacak ileride artık sitem etmeyeceğim bela okumayacağım 6 aydır SGK sorunumu çözmesede.Allaha şükürler olsun genç yaşta emekliyim ve çalışıyorum.Ama toplum şunu bilsinki işini yapmayanları eleştiren ve takipte olan birisiyim.Uyuzluk yapanlar aklınızı başınıza toplayın ensenizdeyim .

Fuzuli telefon numaraları tamamen açsalar bile kendini geliştirmemiş mevzuatlardan bilgi yoksunu kişiler yanlış yönlendirmeler söz konusu olabiliyor.

santıralda yada orada bulunanlar sadece maaşlarını biliyorlar. özel sektör olsa bunları yapamazlar devlet sektörü böyle yapıyor. benim bildiğim bir çok yerde santıralda görev yapan insanlar. çekyakta vurup kafayı yatıyorlar. hatta kapılarını bile kilitliyorlar. ben bizzat şahidim

Merhaba Bu dedikleriniz istabul için geçerli diyecem ama urfada sgk da çalışanlar daha kolay ulaşılıyor. Bilgi deyince onların bazıları Mevzuat uzmanları bazıları ise mevzuat uzmanlarından bilgi alıyorlar. Eger şansınız varsa mevzuat uzmanına denk gelirseniz anında bilgi alırsınız ama mevzuat uzmanı degilse sizi bekletir bilgi alır ubda sizin zaman kaybınıza mal olur

Ben iki defa aradım, keşke aramasaydım, hele ikinci aramada sorduğum soru, emekli müracatı yaptım evraklarımın takibini nasıl yaparım.
İlçedeki SGK'ya yansıyan ( Siz işini yapmıyorsunuz vs.) durum böyle olunca oradaki memurlar bana karşı tavır aldılar, Müdüre bir sürü dil döktüm ben o şekide bir müracatta bulunmadım diye.
Anlayacanız 170 aradınızda sizin bağlı olduğunuz SGK müdürlüğünü şikayet gibi algılanıyor ve onlar sizin zaaten ağır çalışan sistemdeki işlemlerinizi daha'da arlaştırıyorlar.
:confused: arasan bir türlü aramasan bir türlü.

Üst Alt