Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Alpha Rice kullanan varmı? [Soru]

Halil

Üye
Konular
12
Reaksiyonlar
0
Öteden beri Bitkisel ve doğal ürünlere karşı ilgi duyarım
Çok sık grip olmama rağmen neredeyse hiç dr'a gitmem Adacayı kuşburnu yada çayımın içerine attığım bir kaç karanfille grip'i yenerim.

Bağırsaklarımdaki gaz sorunu için badem yada ısırgan suyu kullanıyorum ve neredeyse ilaçlardan aldığım sonuçu alıyorum bu da benim bitkisel ve doğal ürünlere olan ilgimi artırıyor.

Uzunça bir süredir tv reklamların da sürekli gösterilen Alpha Rice'ye merak saldım bu ürünün hem bağırsak sorunlarına hem de zayıf olan bağışıklık sistemine iyi geldiği söyleniyor. tabi bunların dışında bir yığın hastalığa da iyi geldiği söyleniyor... ama benim ilgimi bağışıklık sistemi ve bağırsak sorunlarına iyi geldiği için çekti ve bu ürünü almaya karar verdim.
almadan önce, bu ürünü kullanan arkadaşlar var mı varsa nasıl bir sonuç aldılar diye de merak ettim :)
Kullanan arkadaşlar varsa buraya ürün hakkındaki tecrübeleri yazarsa çok iyi olur
şimdiden teşekkürler...

alpha rice

arkadaşım bende ilk başlarda senin gibi bu alpha rice adlı karışımı merak ederk aldım kullandım.ama ne yazık ki hastalığımdan dolayı çalışamadığım için ee birazda maddi açıdan pahalı olduğu için alamadım.netice itibarı ile ALPHA RİCE adlı karışımı kötülemek istemiyorum.ben 1 ay kullandım.en azından etkilerini görmek için 3 ay kullanmak gerekiyormuş.şimdi sana ne bu konudsa ne desem yalan olur.ama malulen emeklilik başvurum kısmetse olumlu şekilde sonuçlanırsa bu sefer tekrardan uzun süreli kullanmayı düşünüyorum..en azından vucuttan toksinlerin atılmasına yardımcı oluyor.

Yahu bu merret çok pahalı 30 günlük kullanım 150 ytl çivarı en az üç ay kullanacaksak 450 ytl yapar az para değil.:)

peki thedenizfeneri sen 30 günlük kullanım da hiç bir değişiklik hissetmedinmi ne bileyim performansın da artış vs gibi?

merhaba arkadaşım sorunu geç farkettim kusura bakma.hayır 30 günlük kullanımda farkına vardığım bir değişiklik olmadı.ilk baştada yazdığım gibi zaten reklamlarında ve sitesindede belirttikleri gibi en az 3 ay sonra başlıyormuş etkisini göstermeye.seninde yazmış olduğun üzre 30 günlük paket bile çok pahalı.ama yine dediğim gibi kısmetse inşallah emeklilik başvurum onaylanırsa kullanmayı düşünüyorum.saygılarımla

Üst Alt