Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Amasya Gümüşhacıköy tekerlekli sandalye basketbol takımına sponsor arıyoruz

Konular
23
Reaksiyonlar
0
Tekerlekli basketbol takımımızın ikinci yılı geçen yıl hermaçlarda rakiplerimiz en az yüz atıyordu bu sene üçde üç yaparak iddaalı olduğumuzu kanıtladık.hedef BİRİNCİ lig olacak ama bu spor pahalı olduğundan vede ilçe bazında türkiyede tek olduğumuz için maddi olarak çok sıkıntı çekiyoruz

acil olarak sponsora ve yardım edebilecek hayır severlere ihtiyacımız var.

Tel: 0545 593 50 91-0535 563 31 12 savaş kılıçaslan

inşallah bulursunuz iyi bi sponsor yoksa iyi haliniz yok gene yüz yemeye devam ;) para olmazsa bu işler böyle...;)

kamuran hocam ve osmana sevgi selam iletiyorum kamuran hocamın soy adı başarıdır onun oldugu yerde başarı ardından gelir başarılarınızın devamını diliyorum...

savaş arkadaşım yeni gelen vali engellilerle çok yakından ilgileniyor bence bu konuyu vali beyle birebir görüşün ben eminim iyi sonuçlar alacaksınız.bende amasyadayım ama inan başka bir ilçemizde böyle başarılı bir grubun olduğunu duymamıştım.ben başarılarınızın devamını diliyor ve mutlaka vali beyle görüşmenizi öneriyorum.yapabileceğim birşey olursa yardımcı olmaya çalışırım

ilçe bazında türkiyede tek değilsiniz burda biraz sallamışsın ama olsun sorun olmaz :) çok ilçe takımı var bu liglerde iyi bak guruplara...

Arkadasım insallah bulursunuz sponsor ama bazı bilgileri yanlış veriyorsun turkiyede engelliler tekerelkli sandaliye basketbolunu ilk kuran iskenderun engelliler basketbol takımı vede sayısız dereceleri vardır İSKENDERUNDA ilce sadece siz degilsiniz basarılar.....

İnşallah bulursunuz sponsor başarılarınızın devamını diler gönülden kutlarım

Üst Alt