Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Anayasa mahkemesi'nin yeni Bakıcı tazminat iptal kararı..?

Swain

Üye
Konular
18
Reaksiyonlar
2
Herkese selamlar bugün bir haber gördüm haberin içeriğini tam anlamadığım için sizlere sorayım

Hatırlarsanız 2016 nisanda çıkan karara göre bakıcı tazminatı tek poliçeye alınmıştı böylece o tarihten sonra kaza yapanlar bu tazminatı alamamıştı

Bugün okuduğum haberde bu kararın iptal edildiği söyleniyor yoksa ben mi yanlış anladım? Haberin içeriğinde geçici bakıcı tazminatı temin edilebilecek diyordu . Bu konuda bilgisi olan var mı?

Haber kaynağı

https://www.aa.com.tr/tr/turkiye/anayasa-mahkemesinin-iptal-karari-kaza-yapan-arac-sahiplerini-sevindirecek/2003446

Hayret kimse konuyu merak bile etmemiş diyeceğimde ülkede hukuksal bir kriz var zaten anayasa mahkemesi ismi geçince cevapsız kaldı galiba😀

Swain
Anayasa mahkemesi kararlarında bulamadım bu konuyu, siz habere göre mi açtınız konuyu, yoksa anayasa mahkemesi kararlarından teyit ettinizmi konuyu, varsa başka link koyabilirmisiniz

Üst Alt