Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ani sesten sıçramanın bir tedavisi var mıdır?

Angara06

Üye
Konular
99
Reaksiyonlar
5
Ani sesten sıçrama irkilme neden olur çaresi nedir nasıl bir tedavisi vardır nasıl çözülebilir İLAÇ VB.

@ertem Stres bozukluğu nedeniyle sıçrama olur . Ani ses halinde beyinde şok dalgalanması olur . Psikiyatrist ile konuşarak ilaç yazdırabilirsin .

Ertem
yaygın anksiyete bozukluğu da olabilir, ani sesten irkilme bir psikiyatrik hastalığın belirtisidir. Psikiyatrise gidin, teşhis konulsun, tedavisi ona göre yapılır.

Ben de yaşıyorum o sorunu TSSB başladıktan sonra ortaya çıktı . Gece sessızlıkte uykuya dalma esnasında ufak bir seste sıçrama ve baş içinde tuhaf çınlama türü oluyor . Kedi sesi , öksürük sesi veya tv sesi rahatsız ediyor .

merhaba ,

ani sesten mi benzer portreyi çiziyordu bilmiyorum ama ben bakırköyde yatarken bir arkadas vardı birdenbire aaallah!! diye bağırıyordu ,

bunu tedavi edebilmişlerdi bence kısmen çünkü son zamanlarda azalmıştı...

Başka sıkıntılarınız var mı ? Bende panik atak var,ani seslerde çığlık atıroum ay diye ve kalbim sıkışıyor.

aile hekimi sorunu çözemezmi ilaç verilir dediniz

Üst Alt