Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ankara’da en iyi psikiyatri servisi hangisidir?

Peri1995

Üye
Konular
11
Reaksiyonlar
0
Şizofreni hastasiyim ve istanbul bakirkoyde tedavi goruyorum 2 kere hastaneye yattim doktorum tekrar yatisin olabilir dedi . Bakirkoye yatmak istemiyorum cunku orasi beni darmadağin etti. Ankarada onerebileceğiniz refakatci kabul eden bu illa sart değil ama olsa daha iyi olur bi hastane varmi? Sanirim hobi odalari olan tek kisilik odali servislerde varmis . Oyle bildiğiniz tecrube ettiğin hastane onerin lutfen.

ben gazi hsatanesinde yattım arada spor yaptırıyorlardı hobi odası yoktu

dışkapı yıldırım beyazıt hastanesi var ben kaldım refaakatçı olmadan yatırmıyorlardı

Ankara tıpfakültesi psikiyatri aradığınız yer

bakırköy lanet bir yer allah düşürmesin memleketin hastanelere ihtiyacı var bunları görmüyorlarmı oradaki durumu

bende dermansız depresyon hastsıyım içtiğim antidepresaar mahvediyor beni birçok yan etkisi var bırakmaya çalışıyorum olmuyor bir fabrikada çalışıyorum işimiz yorucu ve stresli ne yapacam bilmiyorum.. :( :( :(

@BÜTÜNÜYLE FARKINDAYIM!
Aynen ya çok kötü bi yer benim iyice psikolojim bozuldu orada. Mecburiyetten yatmıştim bende ekt yapılması için. Allah bi daha oraya düşürmesin.

tb2nhf
Nasıl bi yer biraz bahsedermisiniz ne tür etkinlikler yapıyolar odalar tek kişilikmi refakatci kabul ediyorlarmı? Doktorlar hemşireler nasıl iyi davranıyorlarmı? Bakırköydeki hemşireler çok kötü davranıyorlardı bide hiç ciddiye almıyorlardı çok egoistlerdi.

Ahmet T
Oradada yatışım oldu 4 ay en son ilaçlar etki etmiyo diye doktor bakırköye gönderdi ekt için. Bakırköydede yanlış teşhis koyduklarını orada tedavi görmemi istemediklerini söylediler. Ama şunu kesin söyleyebilirim yıldırım beyazıtta yattığım dönemlerde daha iyiydim . Haataneden çıktığımdada iyiyidim. Bakırköye yatınca hastalığım dahada ilerledi.

Peri1995arkadaşım yattı tek kişilik odalar var gündüz hastanesi şeklinde ismi var hemşireler cok iyiymiş prof sayısı cok olduğundan dolayı hiyalarşi var hemşireler o yüzden saygılı

Refakatçi alıyorlar ma o hastaneye yatmak zor Bi profa muyane Olursan oradan yaptırırlar ayrıca cumartesi pazar veya akşam dışarı cıkılabiliyor agır hasta Degilseniz tabiki

adanada yattım bakırköy gibi akıl hastanesi toplu olarak banyoya sokuyolardı hastalar birbirinin mahrem yerini görüyordu kendinde olmayan hastaları fırçayla yıkıyorlardı hemşireler çok egoisti bagırıp çagırıyordu hasta bakıcılar kendinde olmayan hastaları tokat atıyordu zaten akıl hastaneleri depo hastane diyorlar
her serviste 60 hasta yatıyordu koguş sistemi kapalıydı dışarı çıkamazsın hastalarda kalabalıktan depo hastane oldugu için birbiriyle kavga edende oluyordu birbirine saldırıyordu hastalar
her serviste 10 kişi yatsa bu durumlar olmaz memleketin hastaneye ihtiyacı var bunları bilmiyorlarmı başhekimler hasta bakıcı oranın allahı gibiydi hasta bakıcının forsu orta okul mezunu taşeron doktorun forsundan üstündü kavga eden hastaları beton ignesi yapıyorlardı hemen şoka yatırıyorlardı şoktan sonra robot gibi oluyorlardı
Peri1995

Kardeşim ben bu adamı tutmuyorum adam resmen psikiyatrik hastalıklarla dalga geçiyo yok ilaçlar daha kötü yaparmış yok psikiyatri bilimi diye bi şey yokmuş madem ilaçlar daha kötü yapıyo madem kullanılmasına karşı gelsin bi şizofreni hastasını ilaçsız tedavi etsin bi bipolar hastasını ilaçsız tedavi etsin. Bu adam sadece ilaçların yan etkilerini görüyo yan etkilerinin verdiği huzursuzluğu görüyo ve farkettiysen tedavinin başındaki hastaları çekiyo örnek gösteriyo gelsin bi 10 yıllık ilaç kullanan tedavi gören hastaları çeksin. Tedavinin başındaki hastanın huzursuz kötü olması gayet normal bu tür hastalara ilaçları deniyolar ve yan etkisinin en az hissedecek ilacı bulup ömür boyu kullandırıyolar. Çoğu kişi ilacı bırakınca nevrin dönüyo daha kötü oluyosun diyo öyle olman gayet normal ilacı pat diye bırakırsan başına her şey gelir doktor kontürolünde mg mını azaltarak bırakacaksınki daha az etkilenesin. 30 küsür ilaç denendi bende bu ilaçları bıraktığımda hiç bi şekilde kötü hissetmedim azaltarak bıraktırdı doktor çünkü. Ve doktorlarda zaten maksimum ilaç kullanman için elinden geleni yapıyor. Her neyse ben senin dediğini ciddiye alıyorum bu adamı hiç dinlemicem şimdi. Bakırköyde allaha şükür öyle bi şey görmedim sadece hemşirelerde doktorlarda akıl hastanesinde yattığımız için ciddiye almayıp azarlıyorlardı Sadece hemşire doktorda değil allahın personeli bile ciddiye almıyordu gözümün önünde bi kızı bile personeller hemşireler dövmüştü kız bipolar hastasıydı ve yerinde duramıyodu oturdan anlamıyordu en son dayak yedi böyle yapılması hiç hoş değildi. Zaten odalar pislik içinde mide bulandırıcı ve kış mevsiydi benim yattığım bi zahmet edip kaloriferi bile açmıyorlardı. Ayrıca çok ihmalkarlardı ciddiyetsizliklerinden. Senin yattığın hastane daha betermiş keşke böyle olmasa insan gördüğü manzaradan bile etkileniyo

Üst Alt