Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ankara Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim Ve Araştırma Hastanesi

tb2nhf

Aktif Üye
Konular
82
Reaksiyonlar
96
öncelikle benim gimi sabahín 4de heyacandan uyanípta saatin gecmesini beklemeyin neyse raporlar etlik semt polikiliniginde veriliyor sabah 6-30da orda oldum saat 8 oldu ne hasta var ne memur benden başka kimse yok saat 8-30 da hizmetli catcı geldi sohbet ettik benden baska kimse yok yanlişmı geldim dedim yok dedi neler yapmam gerektigini anlattı anlayacagınız insan muamelesi gördük nasıl baslarsa oyle gider buda düzgün bi doktorla karşilaşcagımın habercisiydi neyse yanınızda kimliginiz olsun ama dikkat 10yil üzeri kimlikleri kabul etmiyorlar 4 tane fotonuz olsun personeller cok iyi şaşırdım neyse forum dolduruyorsunuz bu formun fotokopisini cektirip başhekimlige onaylattiriyorsunuz mesafeler yakın zamaniniz yetecek öncelikle nereye muyane olacaksanız oarnin barkodunu alín gereksiz bölümlere girip zamanınızı bosa harcamayin ben yalniz psikiyatriye barkod alip oraya muyane oldum heyet. Odalarıyla muyane odalari ayrı heyete sıra almadan direk gidiyorsunuz doktorla görúşmem 5dk sürdü doktora mutlaka dogruları anlatın fazla abartmayin yani ters tepebilir ben bi ara tamamen iyileştigimi. Bile söyledim isteseydi vermeye bilirdi en önemlisi eski tedavi kagitlariniz varsa mutlaka. Götürün ben bu sekilde raporu cetvele göre 100de45aldım sürekli bi de doktora dürüst olun ne amacli aldiginizi soruyorlar bu da rapor vermelerinde düsüncelerinde etkili.oluyor ben psikoz hastasiyim 2014deki gata tedavi kagitlarimi götürdüm hastanelerinde 5ay tedavi gördügüm kagitlarida götürdüm cok etkili oldu raporun sürekli oldugu ve hastaligimi ispat acisindan neyse ben sali muyeneye girdim kurul pazartesi.carsamba .cuma oluyor ben cuma kurula girdim kurulda doktorun yazdigi epikiriz raporuna bakiyolar kimligine bakip soru sormadan imzaliyorlar raporuda 1 hafta sonra veriyolar 2 asil halinde hersey bu kadar allh herkese eúrekli gerekli oranda hak ettigi raporu aldırsın bilgilerim bu kadar insallah yardimci olmusundur bide lütfen kesin bildiginiz bilgileri paylaşin be bu sitenin sayesinde raporu aldim herkese selamlar

Tesekkurler hocam ilk rapor almayi deneyisimde tum bolumlerden fis almistim 2 gunu bulmustu tum doktorlari gezmem. Son gidisimde sadece 3 doktora girdim bakalim heyet sonu ne olacak

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hocam 2 yıldır sitedeyim bu kadar cok rapora istekli görmedim insallah alırsın doktora gercekci samimi ol bide belirtilerini abartmadan acık net acıkla

tb2nhf

Aslinda pek istekli degildim neden bu kadar arastiriyorsun diyebilirsin zor bi donemdeyim okul bitti askerlik bitti ama is yok. Daha dogrusu bana yok. Sanayi sehri manisadayim bu bolgede bu kadar uzun issiz kalan neredeyse yok gibi. Bende istemezdim bu yola basvurmak, ki dusunun kaymakama bile ciktim derdimi anlattim ama ne fayda..

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

biz bu konuyu bi yola başvurmak olarak görmüyoruz ben şizofrenim hastanede yattım cevreme istemeden zarar verdim intihara kalkıştım vs vs bi cok şey banada doktor önerdi rapor almamı paranoid sin dedi cevrene zarar verme vs öldürme olasılıgın cok yüksek rapor al başın belaya girmesin dedi hatta engelli raporu haric ceza ehliyeti raporu al dedi o nedenle aldım

tb2nhf

Allah acil sifalar versin hocam. Binbir cesit hastalik var.. Her hastaligin kendine gore zorluklari var elbet.. Sifa dilegiyle

sagolun güzel haberlerinizi bekliyoruz iyi günler

Arkadaşlar Dışkapı ssk Etlik Polikliniği kapandı sağlık kurulu eski mevkii asker hastanesinde artık parça pencik etmişler üç hastane arası geziyoruz bir kısım İskitler bir kısım mevkii bir kısım Dışkapı da hazırlıklı olun

Benim atatürk hastanesinden %51 rapor aldım hakem hastane olarak diskapiya sevk edildim oranım ordan ne olarak gelir

Üst Alt