Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ankara EGO Genel Müdürliğü Ücretsiz Kartlar Hakında

Konular
17
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar dün yeni EGO kartımı almaya gittim ancak yeni ücretsiz kartların 14 Şubat tarihinden sonra verileceğini söylediler lütfen gidip boşa yorulmayın.

1 şubattan itibaren dağıtımına başlanılacak. engelliler için serbest ankara kart.

ego otobüsünde okumuştum duyuruda ve yüzde 40 olanlar artık paso basmayın bakanlık kimliği ile ücretsiz binebiliyoruz bilginize

Kgn1jb.jpg

burdan benim anladığım ikamet etmek şart değil geçici gelende anakart alıp ankarada egoya ücretsiz binebilir geçici olarak ankaraya gelen misafir onlarda faydalanabilir

arkadaşlar bu 5 bölge otobüsleri hala kabul etmiyolarmı

yandex dün akşam 5. bölge otobüsüne bindim sorun çıkmadı şöför geç dedi

kırıkkalede oturuyorum ve sürekli ve yani haftada 3 kez ankaraya gidip geliyorum bu yüzden serbest kart çıkarttırmak için başvuru yapmıştım bana vermediler yani ankarada ikametkah etmem gerekiyormuş... şimdi yanlış anlamadıysam bu yeni düzenlemede ikametkah istenmiyor öylemi dogrumu aceba...bilgisi olan varmı ?

he beleiş

yüzde 40 lar şubattan sonra binemez beyler şöferlerin bazılarının tam bılgisi yok hele seçimlerden sonra hiç kabul etmezler paso alınıp okuttrurup direk geçiş olmayacak üzerine şöferede bakanlık onaylı kımliği göstercekmşiz onlar geçici bizim komşu egoda şöför ona sordum öle dedi metroda geçmiyecekmiş

71 oran anlayın ve kıyaslayın

bir yakını ego da binebiliyordu metroda da binebilecek mi

MiKaiL.S;

Arkadaşlar lütfen araştırmadan, bilmeden yorum yazmayın. Foruma giren bilgi almak isyen arkadaşların kafasını karıştırdığınız gibi yanlış bilgilerde paylaşıyorsunuz...

1 Şubattan sonra %40 ve üzeri Engelli arkadaşlar AnkaraKart (Serbest) verilecek. Gerekli belgeler, nüfus cüzdanı, 1 foto ve Engelli kimlik kartı. o kadar. İkamet şart değil.

EGo şöförleri ile Alo 153 arasında muazzam derecede iletişim bozukluğu var. Bizi bağlayan Ego şoförü değil, resmi duyurular ve yönetmelikler.

EGO otobüsleri ile Metro ve Ankaray'da dahil olmak üzere EGO'ya bağlı tüm toplu taşıma araçlarında kullanılabilir.

5 dk ayırıp burayıda bir okuyun: https://www.ankarakart.com.tr/yardim-merkezi

hayırdır bu tavır ne kardeş sana sormadık bilen varsa söylesin diye dedik hemen zıplamana gerek yok ...

Muhammed kardeşim. Bir tane engelli rapor aslı ile beraber fotokopisi kimlik fotokopisi bir resim ile Anafartalardaki Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı il Başkanlığı var no 70 de oraya git girişte soda ki ilk oda ordan ver bir hafta sonra alırsın.

eyvallah kardeşim ALLAH razı olsun bilen insan yardımcı olması güzel teşekkürler :D

Rica ederim canım kardeşim soracak birşeyin olursa mesaj atman yeterli..

eyvallah kardeşim ALLAH razı olsun teşekkür ederim :D böyle iyi niyetli insanların olması çok güzel :D

Zorlaştırmayın kolaylaştırın diyor kitap :eek: ona uymak şart üstadım..

eyvallah ALLAH razı olsun :D bazı şeylerin bilincinde olunca insan ona göre hareket ediyor ve daha iyimser ve iyi niyetli oluyor :D

Ankarada Kızılay'daki metro altındakine gittim ve Elimde aslı gibi olmayan raporumun fotokopisini, fotoğraf ve kimlik tc fotokopisi verdim. Fakat adam dedi ki Raporun fotokopisi aslı gibidir olmadığı için almadılar. Aslı olan evde duruyordu. Fakat yanımdaki arkadaşım geçen hafta aslı gibidir olmayan fotokopisi vermiş ve ankarakartı almış aynı kişiye gittik benimkini almadı olacak bir şey mi !

Güzel arkadaşım raporun aslını vermen lazım hatta fotokopi de almıyorlar aslını bilgisayardan taratıyorlar sisteme kaydediyorlar aslını sana geri veriyorlar varsa bakanlık engelli kartınıda götürebilirsin Ankara'da Kızılay metro altındaki gişede fotokopi istemiyorlar 1 adet vesikalık resim rapor yada bakanlık engelli kartın aslı ve 5 TL hepsi bu kadar, hatta resimi de geri veriyorlar, herkesin bilgisine...

Bahse konuda geçen yazışmalar Şubat 2014 idi... Yani bayaaa zaman geçti.. şimdi gidip alabilirsin Şubat 2015 beklemene gerek yok..

yok arkadaşım ne 14 şubata kadar verilmeyecek miş böyle bir şey yok her çıkan lafa inanma eğer sen yukarıdaki arkadaşın lafına bakarak söylüyorsan yanılıyorsun o arkadaş o sözü Ocak 2014'te söylemiş o parafı kaçırmısın eğer ihtiyacın varsa evraklarını hazırla Kızılay metrosu altındaki gişeden alabilirsin hatta akşam 21.00'e kadar açık orası...

Üst Alt