Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ankara Gülhane Hastanesi'nden sağlık kuruluna randevu alamıyorum!?

Melekciks

Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Süresi biten engelli raporum için Ankara Gülhane hastanesinde randevu bulamıyorum. Bulabilen randevu alabilen var mı nasıl yapıyorsunuz nasıl alabiliyorsunuz paylaşır mısınız acaba?

Melekcikssana bi taktik söyliyim ben hep öyle yapıyorum ilk gün veya 2. gün denk geliyor. gece gec yatan biriysen eğer saat 12 den sonra MHRS uygulamasından belli aralıklarla (ben 10-15 dakkada bir yapıyorum) randevu almayı deneyebilirsin illa denk geliyor.
birde sana tavsiyem tek bir yere bağımlı kalma randevu konusunda. eğer belli bir sebebi yok ise istediğin yer dısında devlet hastanelerinden de alabilirsin

Yeni randevular sabah saat 10.00 yenileniyor ben hep o saatte girip bakıyorum ama dediğiniz gibi geceyi deneyeyim. Özel sebebi var aslında mesela Bilkent şehir hastanesi troide oran vermiyor fakat Gülhane veriyor

konuyla alakası yok ama bir yakınım ameliyat olmuştu GAta da

Melekciks geçerli bir sebep. alabildiğin kadar fazla oran alırsın inşallah. benim oran için bi kendimi yerlere atmadığım kaldı
Ahmet T kanak olaya nasıl girdin biliyon mu. boğaz köprüsünden gecerken suyu görüp hadi bi yüzeyim der gibi

Melekciks

Depremin etkisi var. Öncelik onların ölüm ve kalım savaşı veriyorlar. 50binden fazla yaralı var. Hastane ve doktor sıkıntısı olacaktır. Sağlık sistemi zaten depremden önce ekonomik kriz yüzünden çökmüştü. Özel hastaneleri depremzedelere açsınlar.

Üst Alt