ego'yo defalarca üniversitemin, engelsiz üniversite birimi adına, ayrıca bir engelli olarak aradım. ilgili web sitelerine konuyla ilgili eposta attım: ama konuya dair bir bilgiye ulasamadım!
1. ankara'da asonsorlü belediye otobüsleri şehir efsanesi mi?
2. bu hizmet varsa, geçiş güzergahları, saatleri ve sefer saat ve sıklıkları nelerdir.
3. belediye neden sitesine bilgi ve telefon koymaz?
4. neden ankaramızın "engelsiz kent rehberi yok" örneğin şu sinema engelliye uygun, şu tiyatroda yada sokakta engelli rampası yok, şu kültür merkezinde vs engelli tuvaleti yok gibi ayrıtılar!
5. ankarada bahse konu otobüslere binmiş tekerlekli sandayede arkadaşlarımız varsa deneyimlerini ve geçiş güzergahlarını yazabilirler mi?
erdem ve saygıyla...
1. ankara'da asonsorlü belediye otobüsleri şehir efsanesi mi?
2. bu hizmet varsa, geçiş güzergahları, saatleri ve sefer saat ve sıklıkları nelerdir.
3. belediye neden sitesine bilgi ve telefon koymaz?
4. neden ankaramızın "engelsiz kent rehberi yok" örneğin şu sinema engelliye uygun, şu tiyatroda yada sokakta engelli rampası yok, şu kültür merkezinde vs engelli tuvaleti yok gibi ayrıtılar!
5. ankarada bahse konu otobüslere binmiş tekerlekli sandayede arkadaşlarımız varsa deneyimlerini ve geçiş güzergahlarını yazabilirler mi?
erdem ve saygıyla...