Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ankara'da engelli ehliyetini yenilemek için ne yapmalıyım?

Suret

Aktif Üye
Konular
33
Reaksiyonlar
3
Herkese merhaba, engelli ehliyetimi yenilemem gerekiyor. Ortopedi doktorundan sevk kağıdımı aldım. Ankara'da İl Sağlık Müdürlüğü için hangi yerleşkeye gitmem gerekiyor? Birden çok yerde yerleşkesi var, süreç nasıl ilerleyecek?

@Suret, Ankara İl Sağlık Müdürlüğü Etlik Şehir Hastanesi içinde konum olarak tam Antares AVM karşısında. Siz yinede oturduğunuz ilçedeki ilçe sağlık müdürlüğünün iletişim numarasını bulabilirseniz arayıp sormalısınız. Bazı ilçelerdeki müdürlükler başvuruyu kabul ediyorlar. Ben Yenimahalle İlçe Sağlık Müdürlüğüne başvuru yapmıştım. Bir süre sonra arıyorlar ve komisyonun toplanacağı yer ve saatini söyleyip bilgi veriyorlar. Başvuruya gidince komisyona sevk kağıdını ve varsa engelli raporunuzu da teslim edin.

@BnymnYldz,

teşekkür ediyorum yönlendirmeleriniz için, engelli raporu hastanede vermediler, sadece sevk kağıdıyla gidin dediler ama engelli raporu da mı gerekiyordu? mevcutta ehliyetim var, yenilemek için talepte bulundum hastaneye.

@Suret, Rica ederim engeli raporunuzun olması mecburiyeti yok. Komisyonda ki doktorlara kolaylık açısından söyledim. Engelli raporu olunca bazen rapora bakıp işleri kolaylaşıyor ve ona göre uygun tertibat kodları veriyorlar. Komisyon odasına gireceksiniz 5-6 kişi durumunuza bakıp kodlarınızı belirleyecekler. Bir kaç gün sonrada E-devlete düşüyor çıktısını alıp nüfus müdürlüğüne gidip ehliyetinizi değiştireceksiniz. İyi Günler.

@BnymnYldz,

çok teşekkür ediyorum, saygılar, sayenizde aydınlandım, yarın sabah erkenden halledeceğim.

Üst Alt