Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ankara'da engelli personel alınacak

Konular
8
Reaksiyonlar
29
Merhabalar.
Ankara'da ikamet etmek şartıyla iş arayan ENGELLİ arkadaşlarım CV'lerinizi cansukaplan06@gmail.com adresine iletirseniz çok mutlu olurum.
Yapacağınız iş belli değil şöyle ki engel gruplarına göre ayrılıp yapabileceğiniz işleri seçip ona göre yönlendirmeler yapılacaktır. Ama ne kadar çok engelli arkadaşlarımıza ulaşabilirsek o kadar çok istihdam sağlamış olacağız. Ama dediğim gibi lütfen Ankara'da ikamet eden engelli arkadaşlarım mail atsın. 😊😊

Şartları yazman lazım yoksa kimse umursamaz.

Çalışma saatleri, fazla mesai, ücret politikası, özel sağlık sigortası, ikramiye, firma adı, yapacağı görev gibi...

@Reborn,
Şartları yazmam lazım iyi hoş ama şuanda hangi firma da çalışacağınız, işte maaş, çalışma saatleri belli değil ki. Sadece CV'ler değerlendirilip kişilere ulaşacağız işte atıyorum şurada şöyle bir iş var, ilgilenmek ister misiniz diye bilgi vereceğiz. CV olmadan hangi firma, işte ne iş yapacağı vs. vs. birşey demek imkansız. Mesela bir ortopedik engelli arkadaşımız var işte tekerlekli sandalye kullanıyor fakat sol elini kullanmakta güçlük çekiyor diyelim bunu kendisine danışıp işte şu şu iş seçeneklerimiz var diye soruyoruz kendisi kabul ettiği takdir de diğer bilgileri açık açık anlatıyoruz.

Aracı firmalar, taşeron olanlar ancak böyle iş teklifi yapar. Kurumsal firma asla böyle engelli personel aramaz.
Ben kurumsal olmayan firma ilanına başvuru yapmam.

@cadı-cansu, siz o dediğiniz yerde çalışıyor musunuz. İnsan kaynaklarında mısınız
Firma ne üzerine çalışıyor. Ankara'da hangi semtte

@çirkin1,

Şimdi şöyle diyeyim normal de firma temizlik ve güvenlik üzerine bir firma fakat engelliler de CV'lerine bakılıp engel durumlarına göre başka yerlerde görevlendiriliyorsunuz. Semti o yüzden belli değil. Ben de meselao firmada taşeron işçi olarak başka bir yerde görev yapıyorum.

Hm.. işkur gibi düşünebilir miyim
Orası da işçi alıyor ve kurumlara dağıtıyor gibi gibi..

Bence çok ve gereksiz soru soruyorsunuz arkadaşlar. Ne kadar çok soru sorarsanız kafalar o kadar karışıyor. İş arıyorsanız yapın müracaatınızı gitsin. Size haber verdiklerinde o zaman şartları konuşursunuz, beğenmezseniz elinizin tersi ile itersiniz size teklif edilen işi. Muhtemelen çok ahım şahım işler veya pozisyonlar değildir ancak müracaat edin bakarsınız gönlünüze ve cebinize hoş gelen bir iş çıkar karşınıza.

Peygamber Efendimiz (SAV) “fazla soru sormayın, soruda ısrar etmeyin, ola ki alacağınız cevap sizi ziyadesiyle üzer” mealinde bir hadisi mevcut. Bu hadise nedeni olan olay da bilinmekte ancak uzun uzun anlatmaya gerek yok hadiseyi.

Allah işinizi rast getirsin.

@alifatih1958, abi hadis madis bilmem
Ne kadar çok soru sorarsak o kadar çok bilgi alırız bunun hadisle ilgisi de yok.
Alacağım cevap beni üzecekse şimdiden üzsün boş yere başvuru için falan uğraşmayayım

Ya çok tatlısınız... en azından açık sözlü bir kadınsın valla helâl olsun.

Kardeşim, insanlar sizlere neden bilgilerini versinler. Bu işin ticaretini mi yapıyorsunuz? Para karşılığı elaman mı tedarik ediyorsunuz?

@Artı_Noksan,
Onu eskiden yapanlar vardı. İşe girince ilk maaşını aracı olanlar alırdı.
Ankara da 20 sene önce ilk 3 maaşı biz alırız diyen aracı iş bulma merdiven alti olan yerleri bilirim. Şuan komisyon alan vardır diye düşünüyorum ama iş buldukları kişiden değil direk firmadan parayı alırlar. İş bulma adı altında danışmanlık ücreti gibi düşünün...

engelli için tüm olanaklar nerdeyse Ankarada. Diğer iller taş yesin :(

@Sansarius,
Keşke elimden gelse de bütün illerdeki işe ihtiyacı olan engelli arkadaşlarım için elimden geleni yapabilsem. Ama dediğiniz gibi en çok iş imkanı maalesef Ankara'da. :( Ama dileğim tüm illerde artık engelliler için kolaylıklar sağlanması...

Üst Alt